Kayserisporlu futbolculara izin

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporlu futbolculara izin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2009 12:00

Kayserispor'un Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde yaptığı birinci dönem kampı sona erdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı oyunculara salı sabahına kadar izin verildi. 13 Temmuz'da Hollanda'ya gidecek Sarı-kırmızılı kafilede yer alacak, tartışmalara yol açan James Troisi'ye Kayserispor Kulübü, Futbol Federasyonundan lisans çıkarttı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, birinci dönem çalışmasının sona erdiğini, Sarı-kırmızılı oyunculara 3 gün izin verildiğini ve kafilenin Hollanda kampı için pazartesi günü saat 09.40 tarifeli uçağıyla İstanbul'a oradan da aktarmalı olarak saat 13.00'de Hollanda'nın Amsterdam kentine geçeceğini söyledi. Şahin ayrıca, "Hollanda kampında daha önceden belirlendiği üzere 5 özel maç oynayacağız. Yabancı santrafor konusundaki arayışımız sürüyor" dedi

Öte yandan, transferi Kayserispor ve Gençlerbirliği kulüpleri arasında tartışma yaratan Avusturalyalı genç oyuncusu James Troisi'ye Sarı-kırmızılı kulüp, Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğüne başvurarak, 14825 seri numarasıyla, bugün itibarıyla lisans çıkarttı. Lisans, Kayserisphor kulübünün Bölge Müdürlüğüne yaptığı ve Federasyonunun Profesyonel İşler Müdürlüğünün onayıyla , tescil edildi. Kayserispor Kulübünün yeni sezonda TFF'den aldığı ilk lisans Troisi'nin oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!