Kayserispor'a doping şoku!

Güncelleme Tarihi:

Kayserispora doping şoku
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2006 11:46

Kayserispor'un sezon başında transfer ettiği Hamed Kavianpour, ligin 5. haftasında oynanan G.Birliği maçı sonrası yapılan kontrolde dopingli çıktı. Numunesinde uyarıcı methylphenidat isimli maddeye rastlanan İranlı futbolcu PFDK'ya sevk edilecek. Kavianpour itiraz ederse B numunesi açılacak. Yine pozitif çıkması durumunda 6 ay hak mahrumiyeti cezası alacak.

Haberin Devamı

YÖNETİM BİLETİ KESTİ

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor'da bilerek doping ilacı kullanan bir futbolcunun barınamayacağını belirterek, hakkında doping iddiaları bulunan İranlı futbolcu Hamed Kavianpour'un takımla ilişkisinin kesileceğini söyledi.

Hurma, doping ilaçlarının kazara şifa bulmak amacı ile içilen bir ilaç olmadığını, doping ilacı kullanan bir futbolcunun da Kayserispor'da kalamayacağını söyledi.

Hurma, şöyle devam etti: “Bize henüz İranlı futbolcu Kavianpour'un doping ilacı kullandığına dair resmi bir yazı ulaşmadı. Federasyondan resmi yazı gelir gelmez Kavuianpour'un kulüple ilişiğini keseceğiz. Kayserispor'da doping ilacı kullanacak futbolcu barınamaz. İlişiğini kestik diyemiyorum çünkü resmi yazı gelmedi. Ben gerekli işlemleri başlattım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!