Kayserispor, V.Manisa maçının tarihinin değiştirilmesini istedi

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor, V.Manisa maçının tarihinin değiştirilmesini istedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2006 15:21

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında sahasında Vestel Manisaspor ile oynayacağı maçın gününün değiştirilmesi için Futbol Federasyonu'na başvurdu. Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, "Bizim alacağımız sonuç, diğer rakiplerimize her açıdan avantaj sağlayacaktır. Bu yüzden V.Manisaspor maçını rakiplerimizle aynı gün ve saatte oynamak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, Vestel Manisaspor maçının cuma günü programa alındığını, gelinen noktada bunu kabullenmenin mümkün olmadığını söyledi.

Trabzonspor ve Gençlerbirliği ile birlikte mücadele verdikleri UEFA yarışında, erken maç oynamanın beraberinde bazı sıkıntıları gündeme getireceğini kaydeden Hurma, söz konusu takımlarla aynı gün ve saatte maç oynamanın doğru olacağını belirtti.

Bu nedenle maç gününün değiştirilmesi için Futbol Federasyonu'na başvurduklarını ifade eden Hurma, “Biz, lige renk getiren, kaliteli futbolu amaç edinen, alnının akıyla bu noktalara gelmiş bir takımız. Son iki maçımıza da galibiyet amacıyla çıkıp, hak ettiğimiz UEFA Kupası'na katılacağımızı düşünüyoruz. Vestel Manisaspor maçının cuma gününe alınması kabullenemez. Bizim alacağımız sonuç, diğer rakiplerimize her açıdan avantaj sağlayacaktır. Bütün bunların yaşanmaması için Vestel Manisaspor maçını rakiplerimizle aynı gün ve saatte oynamak istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!