Kayserispor: Okan Buruk’la ilgilenmiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor: Okan Buruk’la ilgilenmiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2006 12:15

Kayserispor'un, Okan Buruk’u renklerine katmak için harektete geçtiği yolundaki söylentiler, sarı kırmızılı yöneticileri kızdırdı. Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncularına sahibiz. Okan’ın transferiyle uzaktan yakından ilgimiz yok yok. Sadece stoper alacağız” dedi.


Oyuncularına hergün bir kulübün talip olduğu yolundaki haberlerden sonra Okan Buruk’a da talip oldukları yolundaki söylentilerin kasıtlı olarak çıkarıldığını ileri süren Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Bu söylentileri kasıtlı olarak çıkarıp ortalığı bulandırıyorlar. Bir kere, Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncularına sahibiz. İlk yarının bitiminden bu yana stoper alabilmek için çaba sarfediyoruz. Bunu herkes bilsin. Okan Buruk’la uzaktan yakından ilgimiz yok” diye konuştu.

REŞAD NEFTÇİ’YE KİRALIK GÖNDERİLDİ

Süleyman Hurma, Azerbaycan Milli Takım Kaptanı Reşad Sadıgov’u iyilemesi uzun süreceği içir ülkesindeki Nefçi takımına kiraladıklarını söyledi. Hurma, “Reşat Sadıgov büyük şansızlık yaşadı. Her iki ayağında stres kırığı oluştu. Azerbaycan Ligi de bizden iki ay sonra başladığı için bu oyuncumuzu kiraya vererek yabancı oyuncu kontenjanımızı boşalttık. Reşat Sadıgov, 2006-2007 sezonunda yine kulübümüze dönecek. Büyük şanssızlık yaşadığını, nazara geldiğini düşünüyoruz. Kısa sürede iyileşemeyeceği için gönderdik. Sakatlanmasaydı, şimdi stoper arayışımız olmazdı” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!