Kayserispor Galatasaraylı Song ve Aydın’ı istedi

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Galatasaraylı Song ve Aydın’ı istedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 13:26

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile Menajer Süleyman Hurma, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile yaptıkları görüşmede, Kamerunlu oyuncu Rigobert Song ile Aydın Yılmaz'ı istedi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, İstanbul'da Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'un bir araya geldiklerini, yapılan özel görüşmede Mamur'un, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u satmayı düşünmediklerini bir kez daha yinelediğini söyledi.

Süleyman Hurma, Galatasaray’dan Song ve Aydın’ı istediklerini beirterek, "Özhan Canaydın, teknik kadro ile görüşerek bize yardımcı olacaklarını söyledi. Oyuncu alışverişi konusunda Galatasaray Kulübü ile aramızda sıcak bir ilişki var. Geçen sezon da renktaşımızdan Özgürcan ve Uğur’u kiralamıştık. Song ve Aydın konusunda yanıt bekliyoruz" dedi.

SAĞLAM’A KAPIMIZ AÇIK

Süleyman Hurma, Beşiktaş’ta Ertuğrul Sağlam’ın anlaşması konusunda ortaya çıkan son durumla ilgili olarak, "Kulüp başkanımız açıkça söyledi. Sağlam'a Kayserispor’u kapısı her zaman açıktır. Zaten Ertuğrul Sağlam’ın bizimle bir yıllık mukavelesi var. Beşiktaş Kulübü'nde bazı yönetim kurulu üyelerinin muhalafeti nedeniyle imza işinin pazartesi gününe kaldığını öğrendik. Siyah-beyazlı kulüpte bir sorun yaşandığı taktirde, Sağlam bizimle birlikte yoluna devam eder" şeklinde konuştu.

Öte yandan, İstanbul’dan dönen Başkan Mamur, cumartesi günü yapılacak kongreyle ilgili hazırlıklarını sürdürdüklerini, kendi listesine dışardan başka isim almama konusunda ısrarlı olduğunu sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!