Kayserispor forvetsiz kaldı

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor forvetsiz kaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2010 10:43

Kayserispor'da Zalayeta'nın da sakatlanmasından sonra ilk yarıyı kapatan forvet sayısı 3'e ulaştı.

Franco Dario Cangele, James Troisi ve Galatasaray maçı sonrası Marcelo Danubıo Zalayeta da sakatlar kervanına katıldı. Böylece, sarı kırmızılı takımda forvet oyuncusu olarak sadece Ömer Şişmanoğlu kaldı. Kayserispor, bu gelişmelerin ardından devre arasında, ön anlaşmaya vardığı Bosna-Hersek'li 22 yaşındaki kule tipi forvet oyuncusu Emir Kujoviç 'e imza attıracak.

Galatasaray maçında sol ayak serçe parmağı kırılan ve parmağı ayak ateli ile tutturulan Zalayeta'nın ilk yarının kalan maçlarında oynayamayacağı belirlendi. Kulüp Doktoru Ahmet Hamdi Çağlar, forvetteki oyunculardan Cangele ve Troisi'nin geçirdikleri ameliyatlar sonrası takımdan uzak kaldıklarını belirterek, "Galatasaray maçında Servet Çetin ile girdiği mücadele sonrası oyuncumuz Marcelo Danubıo Zalayeta'nın sol ayak serçe parmağının kırık olduğu anlaşıldı. Ayağı atelle tutturuldu. Ancak, en az bir aylık dönemde iyileşir. O nedenle ilk yarıyı kapattı" dedi.

Dr. Ahmet Hamdi Çağlar, bu arada geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Serdar Kesimal ve Furkan Özçal'ın iyileştiklerini sözlerine ekledi. Kayserispor'da Cangele, Fenerbahçe maçı sonrası sağ ayak çapraz bağlarından ameliyat olmuş,Troisi ise ayak tendon bağlarının zedelenmesi yüzünden ülkesi Avusturalya'ya giderek ameliyat geçirmişti.

KAYSERİSPOR'UN FORVETTEN YANA YÜZÜ GÜLMÜYOR

Böylece sarı kırmızılı ekibin sürekli sahaya sürdüğü onbirde oynayan üç forvet oyuncusu da sakatlanarak, takımlarını yalnız bıraktı. Kayserispor'da Bursaspor maçı öncesi santrafor olarak Ömer Şişmanoğlu, son dönemde sürekli A2 liginde oynatılan Semih Aydilek ve alt yapılan alınan genç oyuncu Mehmet Bezircioğlu kala kaldı.

DEVRE ARASINDA EMİR KUJOVİÇ KAYSERİSPOR'DA

Forvetteki bu sıkınlar üzerine Kayserispor ara transferde, 4 yıllığına renklerine kattığı Bosna-Hersek asıllı forvet oyuncusu Emir Kujoviç'e resmi imza attıracak. 22 yaşındaki 1.94 boyundaki futbolcunun, ara transfer döneminde Kayserispor forması giyeceği bildirildi. Forvet ve orta sahada oynayabilen Emir Kujovic son olarak Halmstads BK'da top koşturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!