Kayserispor’da Göçek’e öfke

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor’da Göçek’e öfke
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2007 13:04

ANKARA deplasmanında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Kayserispor’dan maçın hakemi Hüseyin Gökçek’e büyük tepki var.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Recep Mamur, iki puanlarının adeta gasp edildiğini savunarak, “Hakem Göçek, son dakikalarda vermediği bariz penaltıyla maçın kaderini değiştirdi ve galibiyetimize engel oldu” dedi.

 Mamur şöyle devam etti:
“Maçın bitimine üç dakika kala, Leonardo’nun gole giderken adeta biçilerek düsürülmesinin adı, futbol oyun kurallarına göre penaltı olmasına rağmen, orta hakem Hüseyin Göçek ile yardımcı hakem bu pozisyonu görmezden geldiler. Penaltı çalma basiretini gösteremeyen hakem Gökçek, bunlar da yetmezmiş gibi oyuncumuza sarı kart göstererek, hatasını kamufle etmek istedi. Bu hareketi kendisini aldatmaya yönelik bir pozisyon olarak değerlendirerek, hepimizi çileden çıkarttı. Bu büyük haksızlık ve iki puanımız göz göre göre gasp edildi.”

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas da, FİFA kokartı takmış bir hakemin yaptığı hatanın galibiyetlerine engel olduğuna dikkat çekti. Kafkas, “Prensip olarak hakemlerle ilgili konuşmam ama Gençlerbirliği maçında Leonardo’nun düsürüldüğü pozisyonun adını kime sorsanız penaltı der. Kentimize, kulübümüze, bize, oyuncularımızın alın terine yazık değil mi ?” diye tepkisini dile getirdi.

Kayserispor’un karşılaşmada tek golünü kaydeden Kamerunlu tecrübeli oyuncu Saidou ise, “Hakem bize yazık etti. Üç puanımız göz göre göre gitti. Emeğimize, akıttığımız ter boşa gitti” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!