Kayserispor: 1 - Beşiktaş: 0

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor: 1 - Beşiktaş: 0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2012 00:00

Son 15 resmi maçında yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, 6 Kasım 2011'den sonra (85 gün) ilk kez sahadan boynu bükük ayrıldı. Siyah-beyazlılar, ligin ilk yarısındaki maçta da Kayserispor'a 2-0'lık skorla yenilmişti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.

MAÇTAN KARELER

/images/100/0x0/55ea89e9f018fbb8f8868e5a
Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmanın tek golü 47. saniyede Avustralyalı futbolcu James Troisi'den geldi.

Siyah-beyazlılarda Manuel Fernandes, 43. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sezon 10. galibiyetini alan Kayseri temsilcisi, puanını 32'ye yükseltti. Lider Galatasaray'ın yenildiği haftayı boş geçen konuk ekip ise 45 puanda kaldı.

CARVALHAL: ERKEN GOL OYUNUMUZU ETKİLEDİ

ŞOTA: OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

KAYSERİSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 0
Stat: Kadir Has
Hakemler: Mustafa Kamil Abidoğlu, Baki Tuncay Akkın, Selçuk Kaya
Kayserispor: Navarro, Pekarik, İlhan, Eren Güngör, Hasan Ali, Sefa, Okay (Dk. 82 Umut Sözen), Abdullah, Furkan, Troisi (Dk. 90 Semih Aydilek), Kujoviç
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Egemen, Sivok, İsmail, Necip, Ernst, Fernandes, Quaresma (Dk. 58 Holsoko), Simao, Mustafa Pektemek (Dk. 70 Edu)
Gol: Dk. 2 Troisi (Kayserispor)
Kırmızı kart: Dk. 43 Fernandes (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 38 Pekarik (Kayserispor), Dk. 32 Fernandes, Dk. 44 Ernst, Dk. 80 Sivok (Beşiktaş)

MAÇIN AYRINTILARI

Sivok cezalı

Maçın 81. dakikasında sarı kart gören Tomas Sivok, Perşembe günü İnönü Stadı'nda oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçında cezalı duruma düştü.

Quaresma 52 gün sonra

Manisaspor ile 8 Aralık 2011'de oynanan maçta sakatlanan ve o tarihten bu yana formasından uzak kalan Ricardo Quaresma, 52 gün sonra formasına kavuştu.

Genç Kayseri

Haberin Devamı

Kayserispor, Beşiktaş karşısına yaş ortalaması 23 olan bir kadro ile çıktı. Sarı kırmızılıların ilk 11’indeki en yaşlı futbolcu 29 yaşındaki İlhan Eker oldu. Kayserispor’un takım ortalaması olarak, Beşiktaş’ın 38 yaşındaki file bekçisi Rüştü’den tam 15 yaş genç olması da dikkat çekti.

Fernandes'e 50'inci kart

En son kırmızı kartını 11 Nisan 2010 tarihinde oynanan Mallarco-Valancia lig maçında gören Manuel Fernandes, siyah-beyazlı forma altında ilk kez kızarı. Ayrıca Portekizli oyuncu, profesyonel kariyeri boyunca 50'in kez kartla (46 sarı, 4 kırmızı) cezalandırıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş İstanbul'da

Spor Toto Süper Lig'de dün oynadığı Kayserispor maçı sonrası olumsuz hava koşulları nedeniyle Kayseri'den dönemeyen Beşiktaş, İstanbul'a geldi.

Siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan direk BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geçerek, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına basına kapalı olarak yapacağı antrenman ile başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!