Kayseri'de Kasım ayı çok zor geçecek

Güncelleme Tarihi:

Kayseride Kasım ayı çok zor geçecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2012 12:39

Kayserispor'u, Kasım ayında Anadolu takımlarıyla oynayacağı zorlu karşılaşmalar bekliyor. Sarı kırmızılılar, Cumartesi günü kendi evinde Karabükspor'la, ardından ligin alt sıralarında bulunan Elazığspor'la deplasmanda, sonra kendi evinde Gaziantepspor ve deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de 7 puanla son sıralara yerleşen Kayserispor, Cumartesi günü saat 16.00'da Kadir Has Stadı'nda oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarını taktik çalışması yaparak geçirdi. Mouche'nin sol adalesindeki yırtık nedeniyle katılmadığı antrenmanda konuşan Hırvat teknik adam Robert Prosinecki, sarı kırmızılı takımın başına geldiği günden bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray yenilgileriyle karşılaştığını söyledi.

Prosinekci, "Kardemir Karabükspor maçı, çıkış olarak gördüğümüz ve çok önem verdiğimiz bir maç. Takımın başında olduğum sürede biri içeride biri dışarıda maç oynadık. İkisini de kaybettik. Kardemir Karabükspor maçı, kesinlikle 3 puan için sahada olacağımız bir maç. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Mouche dışında eksiğimiz yok" diye konuştu.

Bu arada Kayserispor'u Kasım ayında zorlu bir süreç bekliyor. Anadolu takımlarıyla birbirinden zorlu mücadeleler yapacak Kayserispor, alt sıralardan kurtulmaya çalışacak. Kayserispor, sırasıyla Karabükspor (İ), Elazığspor (D), Gaziantepspor (İ), Sivasspor (D), Aralık ayında ise Fenerbahçe (İ), Trabzonspor (D), Kasımpaşa (İ), Beşiktaş (D) maçlarını oynayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!