Kayseri Erciyes'de Mustafa Uğur dönemi bitti

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Erciyesde Mustafa Uğur dönemi bitti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2006 11:27

Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, yeni yönetime istifasını verdi. Kulüp basın sözcüsü Aşkın Genç, Uğur'un yeni yönetimin önünü açmak için istifa ettiğini ifade ederek, “Hocamıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek istifasını kabul ettik" dedi.

Haberin Devamı

Dün yapılan olağanüstü genel kurulda seçilen yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında görev bölümü yapıldığını ve  teknik direktör Mustafa Uğur'un istifasını görüştüklerini belirten Kulüp basın sözcüsü Genç, “Hocamıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek istifasını kabul ettik. Yerli ve yabancı teknik direktör adaylarıyla görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda vakit kaybedecek durumda değiliz. Bugün ya da yarın bu konuyu çözüme kavuştururuz. Genel menajerimiz Ali Reşat Çağan ile de görüşmelerimiz sürüyor. Gidip kalacağı henüz net değil.” dedi.

Genç, Erol Bedir başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda da asbaşkanlığa Mehmet Çakmak Uyar'ın, başkan yardımcılıklarına İrfan Sarıalan ve Doğan Güven'in, genel sekreterliklere İbrahim Bahadır ve Mustafa Çapan'ın, altyapı sorumluluğuna Fehmi Öcal'ın, stat sorumluluğuna Şükrü Canıtez ve Bülent Ünlüsavran'ın, tesis sorumluluklarına da Ali Hasdal ve Halil Özdemir'in getirildiklerini kaydetti.

Genç, kulüp basın sözcülüğünü ise kendisi ile birlikte İbrahim Demir'in üstlendiğini bildirdi.

Öte yandan, mavi-siyahlıların 1 Ekimde Beşiktaş ile oynayacağı maçın bilet fiyatları kale arkası tribün 5 YTL, açık tribün 10 YTL ve kapalı tribün 30 YTL olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!