Kayseri 3 puana kilitlendi

Güncelleme Tarihi:

Kayseri 3 puana kilitlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2011 12:26

Kayserispor, pazar günü Kasımpaşa karşısında şeytanın bacağını kırıp, 4 hafta sonra yeniden galibiyetle tanışmak istiyor. Sarı kırmızılı ekipte Amrabat, Ziani ve Santana forma giyemeyecek

Lige milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak hazırlanan Kayserispor, Trabzonspor beraberliğinin ardından Manisasspor, Sivasspor ve son olarak Beşiktaş'a yenilmiş, son 4 haftayı sadece 1 puanla kapatmıştı.

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Şota Arveladze, Kasımpaşa maçıyla şeytanın bacağını kıracaklarına inandığını belirterek, "Noksanlarımıza karşın, bu maçtan galibiyetle ayrılıp, yeniden yükselişe geçeceğiz" dedi.

Kayserispor'da Amrabat ve Ziani sarı kart cezası nedeniyle, Santana da sakatlığı geçmediği için Kasımpaşa kadrosuna alınmayacak. Sarı kırmızılı ekipte kaleci Souleymanou'nun sakatlığı geçerken, Cangele ve Eren Güngör düz koşu yapmaya devam etti.

BİLETLER 2-5 TL

Öte yandan, Kayserispor'un Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda pazar günü saat 16:00'de oynanacak karşılaşmanın biletleri Ticketturk tarafından satışa sunuldu. Buna göre Kayserili futbolseverler karşılaşmayı, Güney ve Kuzey (alt-üst) Tribünü : 2 TL, Doğu ve Batı (alt üst) Tribünü : 5 TL, VİP: 10 TL, Misafir : 2 TL ödeyerek izleyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!