Kaybetmeyi düşünüyoruz

Güncelleme Tarihi:

Kaybetmeyi düşünüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 11:07

TFF 3. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Bafra Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp asbaşkanı İrfan Keleş, “Rakibimiz karşısında kesinlikle kaybetmeyi düşünmüyoruz” dedi.

İrfan Keleş, muhabirine yaptığı açıklamada, son iki haftada önemli puanlar kaybettiklerini belirterek, “Takım üzerinde kaybedilen puanlar moral bozukluğu oluşturdu.

Bir an önce bu durumdan kurtulmamız gerekiyor. Bafra Belediyespor maçı bu açıdan önem arz ediyor. Hedefimiz galip gelmek ama bunu başaramıyorsak, en az 1 puan almak istiyoruz. Rakibimiz ile puanlarımız eşit, alacağımız 1 puan bile bu açıdan bizler için çok önemli, rakibimiz karşısında kesinlikle kaybetmeyi düşünmüyoruz” dedi.

Takımda Mustafa Beşir'in cezalı duruma düştüğünü belirten Keleş, “Bu futbolcumuzun oynamayacak olmasını o kadar dert etmiyoruz. Her futbolcumuza güveniyoruz, hepsi aynı heyecanla maçlara çıkıyorlar ve ellerinden geleni yapıyorlar. Çok özverili bir şekilde çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Keleş, hakem konusuna da değinerek, “Hakemlerimizin yönettiği maçlardan son derece memnunuz, çok güzel bir yönetim sergiliyorlar. Alt sıralarda olmamıza rağmen, maçlarımıza verilen hakemlerin yönettiği maçlardan memnunuz” diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!