"Kaybedilmiş bir şey yok"

Güncelleme Tarihi:

Kaybedilmiş bir şey yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2013 17:40

Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, “Kaybedilmiş bir şey yok. Taraftarımız takıma sahip çıkmaya devam etsin” dedi.

Haberin Devamı

Serin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, son haftalarda puan kayıpları yaşamalarına rağmen ligde 7'nci sırada bulunduklarını ifade etti. Ligdeki sıralamanın son haftalara kadar belli olmayacağını anlatan Serin, şöyle devam etti:

“Kaybedilmiş bir şey yok. Taraftarımız takıma sahip çıkmaya devam etsin. Biz iyi takımız ama son haftalarda puan kaybı yaşıyoruz. Sakatlıkların etkisiyle bir tutukluk oldu. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu puan kayıplarını telafi edeceğiz. Bulunduğumuz konum itibariyle kaybedilmiş hiç bir şey yok.”

Serin, takımın son 10 haftaya girerken bir an önce toparlanacağına inandığını belirterek, Adana Demirspor'un ilk 2 hedefini kovalamaya devam edeceğini, bu başarılamasa bile play-off'a kalacağını ifade etti.
İstifa etme gibi bir düşüncelerinin olmadığını, bu yöndeki isteklerin takıma zarar vereceğini kaydeden Serin, “Hiç kimse, takımı siyasi hesapların ve kavgaların tarafı yapmaya kalkmasın. Adana Demirspor'a en büyük zararı bu hesapları yapanlar verir. Camia da bu hesapları yapanları asla unutmaz” diye konuştu.

İdmanların basına ve taraftara kapatılmasının bir tavır olarak algılanmamasını da isteyen Serin, kaptan Erman Özgür'e yapılan protestoların da hoş olmadığını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!