Kaybedilen imajı düzelteceğiz

Güncelleme Tarihi:

Kaybedilen imajı düzelteceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2011 14:14

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 24 Mayıs günü saat 17.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Play-Off ilk maçında karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıklarını yarınki ter idmanının ardından tamamlayacak.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Diyarbakırspor'la kaybedilen imajı düzeltme adına yakaladıkları fırsatı iyi kullanacaklarını söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Play Off ilk maçına hazır olduklarını söyledi. Önemli maç öncesinde taraftarlarına son kez destek çağrısında bulunduklarını ifade eden Yeşil, "Hafta içerisinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda moral ve motivasyon en üst seviyede. Taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenmeye hazırız" dedi.

Ankara'ya 2'nci Lig vizesini almak için geldiklerini dile getiren Yeşil, "Ancak şu anda önümüzde çok önemli bir engel var. Bu engel Sancaktepe Belediyespor'dur. Fakat biz güçlüklerin üstesinden gelmesini çok iyi biliyoruz. Bizleri hermaçta yalnız bırakmayan ve her zaman bize güç veren vefakar taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanarak finale çıkacağımızı düşünüyorum. Camia olarak bunu başaracak potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sarı- kırmızılı kulübün teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'nda çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatarak, "Takım olarak son haftalarda çok önemli bir çıkış birlikte çok iyi bir hava yakaladık. Form grafiğimizin çok iyi olduğu bir dönemde Play Off maçlarını oynayacağız. Bu bizim için çok önemli bir avantajdır. Takımda moral ve motivasyon son derece iyi durumda. Önemli sakatlıklarımız yok. Bu maçı kazanarak finale çıkacağımızı düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Diyarbakırspor'la kaybedilen imajı kazanmak için elimize geçirdiğimiz bu fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle omuzlarımıza bindirilen yükün ağırlığını taşıyabilecek potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum. Taraftarlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum. Hem Diyarbakır hem de Ankara ve çevresindeki tüm taraftarlarımızın maç günü bizi desteklemeye davet ediyoruz. Onların bize vereceği güçle finale çıkacağız" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!