Kaybeden yanacak

Güncelleme Tarihi:

Kaybeden yanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

LİDERLİK YARIŞI Klasman Grubu'nun kalbi bugün Kuşadası, Marmaris ve Buca'da atacak. Lider Aydınspor, ligde kalmak için çırpınan Kuşadası'na, takipçisi KSK ise düşmesi kesinleşen Marmaris'e konuk olurken, tehlike hattındaki Y.Nazilli, Buca önünde terleyecek. Y.Salihli-Eskişehir maçı sadece prestij açısından önemli.

KUŞADASI

MÜCAHİT ÖZGÜR ÖZER CÜNEYT LEVENT CAFER TAŞKIN SERKAN ERGÜL CEYHUN GÜRSOY

STAT

ÖZER TÜRK

HAKEM

Ziya FİDAN

SAAT : 15.30

AYDIN

AKIN KADRİ HÜSEYİN FATİH TUNÇ M.ÖZİNAL KORAY HAMDİ S.ŞAYIK KARAKOÇ BARIŞ

BASINA KAPALI Aydın Teknik Direktörü Erdi Demir, Kuşadası maçının son provasını basına da kapalı olarak yaptı. Orta sahayı beşleyip, forvetteki Barış'a kanatları ileri çıkararak destek vermeyi planlayan Demir, antrenman eksiği olan İnanç'ı yedek soyundurmayı düşünüyor.

MARMARİS

SALİH BAYKAL HÜSEYİN GÜRCAN GANİ TOLGA YUSUF ERSAN MURAT HAKAN ERDİNÇ

STAT

MARMARİS

İLÇE

HAKEM

Metin AYDOĞAN

KARŞIYAKA

B.VOLKAN

SAİT BİRANT CENGİZ LEVENT K.SERKAN ÇETİN ZAFER MUHARREM ERKAN KORHAN

SAAT : 15.30

SAHA TARLA GİBİ Aydınspor’da Cenk sarı kart cezalı, Ahmet sakat. Kuşadası cephesinde de galibiyet hesapları yapılıyor. Özer Türk Stadı'nın zemininin tarla gibi olduğunu belirten Menajer Tayfun Olcay, ‘‘Bu sahada Aydın bizi zor yener’’ dedi. Bilet fiyatı 2 milyon. Statta geniş güvenlik önlemleri alınacak.

İKİ EKSİK VAR KSK, Marmaris'te sahaya Melih ve kaleci Feridun'dan yoksun çıkacak. KSK'yi İzmir'de dize getiren, rövanşı da kazanmak isteyen siyah-beyazlı ekipte sakat ve cezalı yok. Biletler 1 milyon lira. Bayanlardan ücret alınmayacak. Rıza Tuyuran, hiçbir rakibi hafife almadıklarını söyledi. İZMİR (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!