Kayakta 2. gün yarışları tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Kayakta 2. gün yarışları tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2014 09:08

"Avrupa Üniversiteler Kayaklı Koşu Kupası" ve "Üniversiteler Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası" ikinci gün yarışları tamamlandı.

Haberin Devamı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) ve Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu'nca Ilgaz ilçesinde düzenlenen "Avrupa Üniversiteler Kayaklı Koşu Kupası" ve "Üniversiteler Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası" ikinci gün yarışları tamamlandı.

Şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra Avusturya, Finlandiya, Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan, Estonya ve Kırgızistan'dan 150 sporcu katıldı. Yarışların ikinci gününde "Avrupa Üniversiteler Kayaklı Koşu Kupası" sprint bayanlar kategorisinde Romanya'dan Claudia Georgiana Flagea birinci, Gazi Üniversitesi'nden Büşra Güneş ikinci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Yonca Karademir de üçüncü oldu.

Erkekler sprint kategorisinde de Estonya'dan Mattis Jaama birinci, Avusturya'dan Phılıpp Bachl ikinci, Finlandiya'dan Juho Shvola da üçüncü sırayı aldı.

"Üniversiteler Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası" erkekler sprint yarışında, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Hamza Dursun birinciliği, Gazi Üniversitesi'nden Orhan Gazi Civil ikinciliği, Niğde Üniversitesi'nden Ahmet Üstüntaş üçüncülüğü elde etti.

Sprint bayanlar yarışında ise Gazi Üniversitesi'nden Büşra Güneş birinciliği kazandı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Yonca Karademir ikinci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Remziye Yılmaz da üçüncü oldu.

BAKMADAN GEÇME!