Kaya Peker resman Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

Kaya Peker resman Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2007 14:38

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı yeni transferi milli basketbolcu Kaya Peker ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Akatlar Club Sporium'daki imza törenine Baketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Coach Ergin Ataman ve İdari Menajer Hasan Bozkurter katıldı.

Törende konuşan Şeref Yalçın, sözlerine son günlerde yaşanan elim olaylardan duyduğu üzüntüyü belirterek, "Son 3 gün içinde 16 vatan evladı askerimizin şehit edilmesinden dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Milletimize ve şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Türk basketbolunun yetiştirdiği en değerli oyunculardan biri olan Kaya Peker ile el sıkışarak, anlaşma sağladıklarını ifade eden Yalçın, "Bu transfer sezon başı itibariyle şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Kulübümüz'ün bu yolda ne kadar kararlı ve istekli olduğunun göstergesidir. Kaya'nın transferiyle takımımız daha da güçlenecek ve şampiyonluğa emin adımlarla yürüyecektir. Bu takım değerli Beşiktaş taraftarlarının da sevgisini kazanacaktır. Taraftarlarımızın salonumuzu bundan böyle hınca hınç dolduracaklarına inanıyorum. Sevgili Beşiktaşlılar'ın ve basketbolseverlerin Takımımız'a desteklerinin devamlı olacağına inanıyor ve herkesi şu anda satışta olan Basketbol Kombine Kartları'nı almaya davet ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Coachu Ergin Ataman da yaklaşık 1 aydır Kaya ile görüştüklerine değinerek, "İspanya'da Tau Ceramica takımında final four oynamış, çok önemli bir oyuncu. Fakat yönetim ile olan bazı anlaşmazlıklardan dolayı kendi isteğiyle oradan ayrıldı. İtalya, İspanya ve Türkiye'den çok önemli transfer teklifleri aldı. Fakat bugün bizimle anlaştı. İnanıyorum ki Kaya'nın da takımımıza katacağı güçle, daha önceden de belirttiğimiz ana hedeflerimiz olan Türkiye ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nde hedeflerimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

İdari Menajer Hasan Bozkurter ise "Geçtiğimiz dönemlerde kıl payı kaçırılan kupalar, artık bu yıl müzemize gelecektir. 104. yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü hem bayan hem erkek basketbol da yaptığımız yatırımlarla bütün kulvarlarda şampiyon yapacağız. Çok önemli transferler yaptık ve Kaya ile birlikte yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz hem Türkiye Kupası hem lig hem de Avrupa'da gelinebilecek en üst noktadır" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş forması ile imza törenine katılan Kaya Peker, kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada, "Kafamda hiçbir soru işareti yok. Geçtiğimiz sezon İspanya'da biraz problemlerim oldu ve kendi isteğimle takımımdan ayrıldım. Beşiktaş çok büyük bir Camia. Çok önemli transferler yaptılar. Şampiyonluğa oynamaları ve Ergin hocamın burada olması buraya gelmemin en büyük etkenleridir. Tabii ki taraftarımızı da unutmamak lazım" ifadelerini kullandı.

"Eminim ki benimle birlikte takımımız daha da güçlenecek ve bütün kupaları o muhteşem taraftara armağan edeceğiz" diyen Kaya, "Tabii ki onların da özellikle salonumuzda oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!