Kastamonu'da spora yatırım

Güncelleme Tarihi:

Kastamonuda spora yatırım
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2009 15:58

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, çeşitli açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu'ya geldi. İlk olarak Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (TAŞIKO) yönetici ve üyeleri ile bir araya gelen Başesgioğlu, daha sonra Kuzeykent mevkiinde yapılacak olan Hasan Doğan Spor Tesisleri'nin temel atma törenine katıldı.

Haberin Devamı

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Kastamonuspor'a ait olan İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nin yanına yapılacak olan iki adet sentetik zeminli futbol sahasının temel atma törenine de katılan Bakan Başesgioğlu, burada Kastamonuspor Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularıyla da sohbet etti.

KASTAMONUSPOR KALECİSİNE PENALTI ATTI

Temel atma töreninin ardından, Kastamonuspor'un antrenman sahasına gelen Murat Başesgioğlu, takım kaptanı olan kaleci Şener Özcan'ın korduğu kaleye penaltı attı. Başesgioğlu ile birlikte temel atma törenine katılan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Ak Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökhan Gülşen de Başesgioğlu'nun isteği üzerine penaltı attılar.

Kastamonusporlu futbolculara, yarın Gazi Stadyumu'nda oynayacakları Sürmenespor maçında başarılar dileyen Bakan Başesgioğlu, öğle yemeğinin ardından şehir merkezinde bulunan Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının temel atma törenine katılmak üzere tesislerden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!