Kasımpaşa'nın penaltı isyanı

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşanın penaltı isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 09:21

Kasımpaşa önünde Beşiktaş'a 1 puan kazandıran son dakikadaki penaltı, büyük tartışmalara neden oldu. Kasımpaşalı Veysel Sarı'ya göre; penaltıdan önce Eren-Beck mücadelesinde top Beck'ten çıkmasına rağmen taç atışı Beşiktaş'a verildi; pozisyonun devamında Atiba topu koluyla kontrol etti; ve en sonunda verilen penaltı da yanlıştı.

Haberin Devamı

Kasımpaşalı oyuncular 3-3 berabere kaldıkları Beşiktaş maçı sonrasında hakem Cüneyt Çakır'a son dakikalarda verdiği penaltı kararı sebebiyle tepki gösterdiler.

Karşılaşmada bir de güzel gole imza atan ve penaltı pozisyonundaki başrol isimlerden Donk, maç sonu yaptığı açıklamada Cüneyt Çakır'ın yanına gittiği belirtti ve şunları söyledi; "Takımımızla gurur duyuyorum. İyi mücadele ettik hakeme göre doğru bir karardı ama bence değildi. Dediğim gibi güzel bir maç oldu ve biz böyle devam edeceğiz. Maç sonunda Cüneyt Çakır'ın yanına gittim. Eğer sakin ve saygılıysanız rahatça konuşabiliyorsunuz. O da bana kendi düşüncesini söyledi. Bu şekilde oldu."

Attığı golde topun 116 km hızla gittiği söylenmesi üzerine ise Donk, 'Gerçekten güzel bir gol oldu. Doğru zamanda arkadamdaki rakipten kurtularak şutumu çektim ve gol oldu. Elimden gelenin en iyisini yaparak daha iyi olacağım' dedi.

Haberin Devamı

VEYSEL SARI: PENALTIDAN ÖNCE TAÇ VE ELLE OYNAMA VARDI
Kasımpaşalı defans oyuncusu Veysel Sarı, "Penaltıdan önce taç pozisyonu var. Köşede mücadeleye girdi Eren. Top Beck'ten çıktı. Eren 'benden çıkmadı' dedi. Sonra Atiba'nın elle müdahalesi var. Pozisyon döndü gol oldu. Hata olduğu zaman domino taşı gibi yıkılıyor böyle... Cüneyt Çakır çok iyi bir hoca; bizim de gururumuz. Ama benim şahsi fikrim penaltı değildi."

Kasımpaşanın penaltı isyanı
ADEM BÜYÜK: CÜNEYT ÇAKIR BİLE BÖYLE HATA YAPARSA
Kasımpaşalı Adem Büyük, maçın son dakikasında verilen penaltıda hakem Cüneyt Çakır'ın yanlış karar verdiğini savundu. Golcü futbolcu, "Cüneyt Çakır gibi bir hakem bile, ele çarpmayan topta penaltı veriyorsa diğer hakemlere bir şey diyemeyiz. Söylenecek iyi bir şey varsa bu bizim için söylenebilir. Kazanan biz olmalıydık ama bazı engeller önümüze çıktı. Cüneyt Çakır gibi bir hakeme böyle bir karar yakışmadı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!