Kasımpaşa'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşada Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2013 20:17

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 11 Mart Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kemerburgaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şota Arveladze yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Sürat, çabukluk ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanının sonunda çift kale maç turnuvası düzenlendi. Turnuvayı İlker Avcıbay, Elyasa Süme, Abdurrahman Dereli, Ernst, Sarmov ve Adem Büyük'ten oluşan takım kazandı.

Özer Hurmacı ve Djalma fizyoterapist kontrolünde çalışmalarına salonda devam ettikten sonra takımdan ayrı koşu yaptı, tedavileri süren Volkan Yaman ve Hüseyin Kala ise salonda çalıştı.
Bu arada, antrenmana Kasımpaşa A2 Takımı oyuncusu İdris Cengiz de katıldı. Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlılarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Arveladze: “Çok önemli bir maç oynayacağız”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada Mersin İdmanyurdu maçının çok önemli olduğunu söyledi. Arveladze, her iki takım için de kritik bir maç olacağını vurgulayarak, “Mersin İdmanyurdu büyük ihtimalle bundan sonra her karşılaşmayı son maç gibi düşünecek. Bizim de üst sıralara yükselişimiz için puan almamız lazım. Güzel bir maç bekliyorum. Sert bir mücadele olacak. Rakibimiz iyi futbol oynayan, kaliteli bir takım. Puan durumundaki yerleri kimseyi aldatmasın” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!