Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2012 16:55

Teknik Direktör Metin Diyadin'in görevden alınmasının ardından F.Bahçe karşısına yardımcı antrenör Fuat Kılıç ile çıkan Kasımpaşa, 3 puanı hedefleyen F.Bahçe'yi 2-0 mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi şok yaşattı.

Haberin Devamı

Oynadığı son 5 resmi maçın 1'ini kazanan ve 4'ünden beraberlikle ayrılan F.Bahçe, lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı kritik Borussia M'gladbach maçı öncesi kötü gidişini sürdürdü. Bu mağlubiyet F.Bahçe'nin ligdeki ilk yenilgisi oldu.

KARŞILAŞMADAN ÖZEL FOTOĞRAFLAR / Emre Oktay, Süleyman Arat ve Semih Bahadır'ın objektifinden

"ÖBÜRLERİNDEN NEYİM EKSİK"

"SIĞINACAK BİR BAHANEMİZ YOK"

Fenerbahçe'nin kötü gidişatından sizce en büyük sorumlu kim?
Aziz Yıldırım ve yönetimi
Aykut Kocaman ve teknik heyeti
Futbolcular

Ev sahibi ekip Kasımpaşa'nın gollerini 73. dakikada Uche, 77. dakikada ise oyuna sonradan giren Hüseyin Kala kaydetti.  Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

Haberin Devamı

Öte yandan F.Bahçeli taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla teknik direktör Aykut Kocaman ve Başkan Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 12 yaparken lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını 1'e indirdi. F.Bahçe ise 9 puanda kaldı.

Sarı lacivertliler hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia M'gladbach deplasmanına konuk olduktan sonra ligde sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Kasımpaşa ise Trabzonspor deplasmanına çıkacak.



ALEX DE KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMEDİ

EGEMEN KORKMAZ GERİ DÖNDÜ

MAÇTAN NOTLAR


"MÜŞTERİ DEĞİLİZ TARAFTARIZ BİZ"

PUAN DURUMU

Hürriyet

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!