Kartalspor'da yeni başkan Tozkoparan

Güncelleme Tarihi:

Kartalsporda yeni başkan Tozkoparan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2012 15:50

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'da yapılan seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında yeni başkan Hamza Tozkoparan oldu.

Haberin Devamı

Kartalspor Kulübü tesislerinde gerçekleştirilen genel kurula tek aday olarak katılan Tozkoparan, oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi.

Tozkoparan, başkanlığa seçildikten sonra yaptığı konuşmada, kulübe kurumsal bir yapı kazandıracaklarını belirterek, “Bizi bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Doğma büyüme bir Kartal sevdalısı olarak, Kartalspor Kulübü'ne başkan seçilmiş olmaktan gurur duyuyorum. Yönetim kurulumu, Türk futboluna ve Kartalspor'a ivme kazandıracak, tamamı kendi alanında isim yapmış üst düzey yöneticiler ve kulübe gönül vermiş isimlerden oluşturdum. Listemdeki yönetici arkadaşlarım ve ben, Kartalspor'un hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Altyapı çalışmalarına önem vereceklerini kaydeden Tozkoparan, “Türk futboluna eskiden olduğu gibi, bundan sonra da yeni yıldızlar kazandırıp, başarılı bir takım yaratacağız. İlçe halkımız ve taraftarlarımızın ilgisi, bizim en önemli desteğimiz olacaktır” dedi.

Hamza Tozkoparan'ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:
Uğur Dumankaya, Mehmet Tahir Sarıoğlu, İsmail Aydoğan, Semir Kuseyri, Engin Çolakoğlu, Vedat Kurtoğlu, Mustafa Ödüpek, Yusuf Murat Söylemez, Nurdoğan Doğruyol, Salih Hisarkaya, Kerem Çeboğlu ve Mehmet Avni Tozkoparan.

Yedek üyeler ise şöyle:
Cahit Oktay, Nedim Şenlioğlu, Kağan Hacımustafaoğlu, Cafer Dere, Necmi Balta, Mahmut Yazıcı, Ercan Danacı, Davut Kel, İmam Savaş, Kemal Sarışen, Lütfü Kırdemir, Onat Yıldırım ve Erdinç Bostan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!