Kartalspor 0-1 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Kartalspor 0-1 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2012 17:00

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'u son dakika golüyle 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş sezon açılışı yapan Kartalspor'u, İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda Kartalsporlu Uğur'un kendi kalesine attığı son dakika gölüyle 1-0 devirmeyi başardı.

STAT: Kartal
HAKEMLER: Murat Özcan, Salim Duran, Mehmet Yıldırım
KARTALSPOR: Haydar Yılmaz, Uğur Akdemir, Ethem Erçay, Sabutay Bayülgen, Mehmet Uslu, Olgay Coşkun (Dk.73 Oktay), Erman Ergin (Dk.62 Timuçin), Okan Yıldız (Dk.46 Fatih), Ferdi Başoda (Dk.46 Erhan), Burak Akdiş (Dk.60Yusuf Owolabi), Efecan Karaca (Dk.46 Yaser)
BEŞİKTAŞ: Cenk 8(Dk.46 MCGroger 5)- Erkan Kaş 6 (Dk.46 Olcay 6), Sivok 7(Dk.46 İ.Toraman 8), Ersan 5 (Dk.46 Escude 5), Necip 7(Dk.46 Fernandes 8), Emre (Dk.46 Veli), Hasan (Dk.46 Olcay) , Kadir (Dk.46 Hilbert), Mehmet Akgün, Oğuzhan (Dk.66 Mustafa), Mehmet Akyüz (Dk.46 Almeida)
GOL: DK. 90 Uğur (kendi kalesine)

Bank Asya liginde oynayan Kartalspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada Teknik direktör Samet Aybaba iki ayrı takım sahaya çıkardı. Mustafa Pektemek ve Mehmet Akyüz'ün forvette başarısız olması siyah beyazlı ekibe gol getirmedi. 89'ncu dakikada Uğur'un kendi kalesine attığı gol ise Kartalspor taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Beşiktaş ilk şutunu 25'nci dakikada attı. Sahanın yıldız oyuncusu Oğuzhan'ın getirdiği pasla buluşan Mehmet Akyüz'un ceza alanı dışından attığı sert şut kale yerine uzaktan auta çıktı

28'nci dakikada Necip'in pası ile buluşan Kadir Arı ceza alanına girerken topu kaptırdı.
30'ncu dakikada Oğuzhan orta alandan başlattığı kontratakla ceza alanına kadar indi. Pasını alda at dercesine Mehmet Akyüz'e bıraktı. Bu oyuncunun etkisiz şutu kaleci Haydar'da kaldı.
35'nci dakikada Kartalspor'un ciddi atağı gelişti. Uğur'up sağ kanattan yaptığı ortayı takip eden Erman nefis vole vurdu. Kaleci Cenk son anda ayakları ile gol olmasını önledi.
68'nci dakikada Olcay'ın sağ kanattan atağında toplu buluşan Almeida pasını Mustafa Pektemek'e verdi. Bu oyuncu topu topuk pası yapınca boş kale yerine defansa teslim etti.
69'ncu dakikada Fernandes'in pasını takip eden Olcay'ın isabetsiz şutu auta çıktı
77'nci dakikada Fernandes'in frikik atışında top üstdirekten auta yol aldı.
89'nci dakikada Fernandes'in ortasına İbrahim Toraman ile yükselen Kartalspor'lu Uğur topu kendi ağlarına yolladı: 0-1

Geçtiğimiz gün deplasmanda oynadığı hazırlık maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor'u 7-1'lik skorla mağlup etmişti.

FERNANDES "BURDAYIM"

Beşiktaş'ta günlerdir gitti gidecek şeklinde spekilasyonlar çıkan Portekizli oyuncu Fernandes dün futbol direktörü Reşat Çağan ile görüşerek "Menajerim bana bir çok takımın talip olduğunu söyledi ama ben Beşiktaş'ta mutluyum bu nedenle sezon başı kampında beraber oldum. Başkanımız Fikret Orman Teknik Direktör Samet Aybaba benden olan memnuniyetlerini dile getirdiler. Beşiktaş'a geçen yıldan şampiyonluk borcumuz var. Bunu takım arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Ne Fenerbahçe ne de başka bir takıma gitmem söz konusu olamaz." yorumunu yaptı. Reşat Çağan'da yıldız oyuncudan memnuniyetlerini dile getirdi.

MAÇTAN ÇIKIP İFTARA GİTTİLER
Beşiktaş'ın Kartal ile yaptığı hazırlık maçını Başkan Fikret Orman haricinde üç yönetici şeref tribününde yer aldı. Kafile başkanı Ahmet Kavalcı, Tamer Kıran, Ahmet Nur Çebi daha sonra iftar yemeği için biraraya geldiler.

KARTAL'DAN TEŞEKKÜR

Kartalsporlu futbolcular sahaya ''Teşekkürler Beşiktaş'' yazılı bir pankart ile çıktı. Beşiktaş taraftarları kendilerine ayrılan yeri doldururken, Kartalspor taraftarları alkışlarla Beşiktaş taraftarları ile karşılık verdi.

HALUK ULUSOY TAKİPTE

Beşiktaş'ın Kartalspor ile yaptığı karşılaşmayı spor dünsanının önemli isimleride takip etti. Eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Affan Keçeci ile milli takımdan Şenol Ustaömer, Tolunay Kafkas ile eski yöneticilerden Tahir Kıran karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!