Kartallar yüksekten uçar

Güncelleme Tarihi:

Kartallar yüksekten uçar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 17:24

yeni sezona Avusturya'da hazırlanan ancak bugün izinli geçiren Beşiktaş, kamp yaptığı bölgedeki dağın zirvesine çıkarak burada yemek yedi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, Avusturya kampının 7. gününde antrenmanlara ara verdi ve günü hem dinlenerek hem gezerek geçirdi.  Futbolcular, saat 13:00'de Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, teknik direktör Samet Aybaba ve yardımcıları ile birlikte bin 800 metre yükseklikteki dağın zirvesine teleferik ile çıkarak, burada yemek yedi. Tüm oyuncuların katıldığı gezi, yerel saat ile 16.00'ya kadar sürdü.

Ahmet Kavalcı, 1800 metrelik zirvede Samet Aybaba ve oyunculara "Unutmayın Kartallar yüksekten uçar" diyerek moral verdi.

Samet Aybaba, ekonomik olarak zor günler yaşanmasına rağmen yeni sezona büyük hedeflerle hazırlandıklarını belirterek, "Taraftarlarımız merak etmesin. Bu sezon yöneticimiz Ahmet Kavalcı'nın dediği gibi genç Kartallar ile yüksekten uçacağız. Rakiplerimizin yaptığı transferler değil, bizim yeni sezonda sergileyeceğimiz performans önemli. Ben de yöneticilerime Avrupa'nın en önemli takımlarından oyuncu transfer ettirebilirdim. Ama alt yapımızın gücünü düşünerek geleceğe yatırım yaptık. Bunu kimse unutmasın" dedi.

Kavalcı'nın teknik ekip ve yönetime verdiği dağ ziyafetinde, kaptan İbrahim Toraman'ın tüm oyuncularla tek tek konuşması dikkati çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!