Kartallar Avusturya'da

Güncelleme Tarihi:

Kartallar Avusturyada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2011 17:22

Beşiktaş, 15 Temmuz'a kadar sürdüreceği sezon öncesi yurt dışı hazırlık kampı için bugün Avusturya'nın Salzburg kentine geldi.

Haberin Devamı

Salzburg Havalimanı'nda yaklaşık 20 kadar taraftar Siyah-beyazlı ekibi karşıladı. Beşiktaş kafilesiyle beraber Salzburg'a gelen Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, havalimanında kısa bir açıklama yaptı.

Dün İstanbul'da başlatılan futbolda şike iddialarının soruşturulmasıyla ilgili Adalı, "Adli süreci devam eden bir hadise var. Bu konu hakkında yorum yapmak yanlış olur. Bekleyeceğiz ve sonuçlarını göreceğiz. Neyin doğru, neyin yanlış olduğu önümüzdeki günlerde çıkacak. Ben şu anda buradayım. Benimle ilgili birşey olsaydı, herhalde burada olamazdım" dedi.

Adalı daha sonra kendisine ilgi gösteren Siyah-beyazlı taraftarlara imza dağıttı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise, havalimanında şunları söyledi;

"Hazırlıklarımızın ikinci etabı için Avusturya'ya geldik. Şu anda 26 kişilik bir oyuncu kadromuz var. Sivok ve Almeida'nın da eklenmesiyle bu sayı 28'e çıkacak. Bu kamp sürecinde daha çok fiziksel ve taktik olarak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu 28 kişilik kadronun içinde 3 tane de genç arkadaşımız var ve buraya 11 yabancıyla geldik. Kampın sonunda kadroda kimlerin kalacağıyla ilgili kesin kararımızı vereceğiz."

Haberin Devamı

Takımın yeni transferlerinden Burak Kaplan ise, hazırlık kampı öncesi şunları söyledi;

"Yeni takımdaki arkadaşlarım beni çok iyi karşıladılar. Avusturya'da iyi bir kamp dönemi geçireceğiz. Bir sakatlık yaşamadan İstanbul'a geri dönmek istiyorum."

Beşiktaş, Salzburg Havalimanı'ndan karayolu ile Leogang bölgesine hareket etti. Siyah-beyazlılar 12 gün sürecek kamp çalışmalarını burada sürdürecekler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!