Kartal'ın yeni gözdesi Soley

Güncelleme Tarihi:

Kartalın yeni gözdesi Soley
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2005 02:04

Siyah beyazlılar, Belçika'nın Genk takımında forma giyen Gambialı futbolcunun peşine düştü. Ön libero için düşünülen Seyfo Soley'in transferi 1-2 gün içinde netleşecek.

BEŞİKTAŞ, aradığı ön liberoyu Belçika'da buldu. Siyah beyazlı kulüp, Genk takımında forma giyen Seyfo Soley'in peşine düştü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın, menajerlerin tavsiyesi üzerine izleyip beğendiği Gambialı futbolcunun alınması için harekete geçildiği belirtildi. Yapılan ön görüşmede, "Şartlarda anlaşırsak gelirim" cevabını veren Soley'in transferinin 1-2 gün içinde sonuçlanacağı belirtildi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eren, transferde titiz davrandıklarını belirterek, ellerinde bol alternatifli bir futbolcu listesi bulunduğunu söyledi.

Eren’den garanti

Eren, "Kovaçeviç ve Miloseviç ile görüşmelerimiz sürüyor. Hocamızın çok istediği Kovaçeviç'in transferi, Real Sociedad yöneticilerinin bonservis fiyatında indirim yapmaması ve Nihat Kahveci'nin satışından alacağımız yüzde 30'luk payın iptal edilmesini istemeleri yüzünden askıya alındı. İtalya ve Belçika liglerinde de arayıştayız. Taraftarımız hiç endişelenmesin, Beşiktaş'a yakışan iki yabancı futbolcu alacağız"
diye konuştu. İsmail ER

KİM KİMDİR

Adı: Seyfo

Soyadı: Soley

D.Tarihi: 16.02.1980

Boyu: 1.90 m

Kilosu: 88

Uyruğu: Gambia

Mevkii: Defans, orta saha
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!