Kartal'ın gurur günü

Güncelleme Tarihi:

Kartalın gurur günü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2002 02:03

Tesisleri, ‘‘Beşiktaş taraftarı’’ Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer açtı. Sezer, davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı. Başkan Serdar Bilgili, ‘‘Nevzat Demir'in muhalefetine rağmen tesislere onun ismini verdik’’ dedi...

BAŞKAN'IN TEŞEKKÜRÜ

Beşiktaş'ın, Ümraniye'de yaptırdığı, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin açılışı Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in de katıldığı muhteşem bir törenle yapıldı. Spor, siyaset ve iş dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı açılış saat 11.00'de Başkan Serdar Bilgili'nin konuşmasıyla başladı. Bilgili konuşmasında, başta Onursal Başkan Süleyman Seba olmak üzere tesise emek harcayan Fikret Orman ile Nevzat Demir'e teşekkür etti.

DEMİR İSTEMEDİ AMA

Bilgili, Demir'in tüm muhalefetine rağmen tesislere onun ismini verdiklerini söyledi. Bilgili'den sonra kürsüye çıkan Nevzat Demir de, ‘‘Bu tesislerden Rızalar, Metinler, Ziyalar, Aliler ve Feyyazlar çıkacağını düşünerek heyecanlanıyorum’’ dedi. İstanbul Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in konuşmalarının ardından, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer alkışlar arasında kürsüye geldi.

İŞTE GURUR KAYNAĞI

Sezer konuşmasında özetle, ‘‘100. yılını kutlamaya hazırlanan Beşiktaş, futboldan basketbola, hentboldan atletizme kadar pek çok dalda sporcular yetiştirerek, ülkemize ve Türk sporuna değerli hizmetlerde bulunmuştur. Bu çağdaş tesis yalnızca Beşiktaş Jimnastik Kulübü için değil, Türk sporu için gurur kaynağıdır.’’ dedi. Daha sonra açılışı birlikte yapan Sezer, Çiller, Bilgili ve Demir davetlilerle tesisleri gezdiler.


KİMLER KATILDI?


Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdulkadir Akcan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül, Saadettin Tantan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Sinan Erdem ve Genel Sekreter Togay Bayatlı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!