Kartal'ın 5 milyon eurosu uçuyor

Güncelleme Tarihi:

Kartalın 5 milyon eurosu uçuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2010 13:40

2008'de 5 milyon euro artı iki futbolcu karşılığında Manisa'dan alınan Slovak futbolcu, “İmza için acelem yok. Dünya Kupası'ndan sonra karar vereceğim” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Slovak golcüsü Filip Holosko, gözünü bu yaz başı yapılacak Dünya Kupası'na dikti. Bu önemli organizasyonu kendisi için bir vitrin olarak gören 26 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için acelesi yok.

Benim acelem yok

Geçen sezonun başında 5 milyon euro artı Burak Yılmaz ve Koray Avcı karşığılında Manisaspor'dan Beşiktaş'a transfer ve takımının kazandığı iki kupada büyük payı olan Holosko, “Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Yöneticiler menajerimle görüşüyor. Benim acelem yok. Kendimi Afrika'daki Dünya Kupası'na hazırlıyorum” diyerek ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

30 Eylül'de CSKA Moskova ile deplasmanda oynanan Şampiyonlar Ligi maçında ayağı kırılan 3 ay sonra idmana çıkıp, önceki gün Hamburg'la oynanan turnuva finalinde sahalara dönen Holosko, sessizliğini Hürriyet'e bozdu.

Haberin Devamı

“Hedefim Slovakya Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda oynamak” diyen Holosko şöyle devam etti: “Her futbolcunun kariyet yapacağı sahne vardır. Avrupa kupaları ve Dünya Kupası... Kendimi 2010 Dünya Kupası'na hazırlıyorum.

Hayalim İngiltere

Beşiktaş'la olan sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Menajerim yöneticilerle görüşmelerini sürdürüyor. Ancak benim bu konuda acelem yok. Öncelikle Dünya Kupası'nı düşünüyorum. Orada vitrine çıktıktan sonra sıra sözleşmeye gelecek. İtalya ligini sevmiyorum. En büyük hayalim İngiltere Premier Ligi'nde oynamak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!