Kartal pusuda

Güncelleme Tarihi:

Kartal pusuda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da kampa giren Beşiktaş'ta, teknik direktör Briegel, cuma akşamı Denizlispor karşısında bol gollü şov yapacaklarını söyledi

Başkan Seba istedi

Beşiktaş Denizlispor ile yapacağı lig maçı için dün Antalya Belek'te kampa girdi. Başkan Süleyman Seba'nın direktifleri ile Antalya'ya gönderilen siyah beyazlı futbolcular Attaleia Tatil Köyü'nde kamp çalışmalarına başlarken, Denizlispor'u mutlaka yeneceklerini söyledi.

Bol gol, iyi futbol

Teknik Direktör Hans Peter Briegel, futbolcuların son haftalarda çok iyi bir hava yakaladıklarını kaydederek Belek'teki kampta hem moral hem de kondisyon depolayacaklarını ve Denizlispor deplasmanından iyi futbol sergileyerek bol gollü bir galibiyet alıp döneceklerini vurguladı.

Ertuğrul'un yerine Ersen

Alman teknik adam Denizlispor ile yapacakları lig maçının sezonun en önemli deplasmanlarından biri olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: ‘‘Beşiktaş'ta Ertuğrul dışında eksik yok. Bu oyuncunun yerine Ersen'e görev vereceğim. Egeli taraftarlara zevkli bir 90 dakika seyrettireceğiz’’

Sellami de katıldı

Beşiktaş'ta, Afrika Kupası maçları nedeniyle Fas Milli Takım kampına katılan Sellami, takımının elenmesinin ardından dün İstanbul'a gelerek, Atatürk Havalimanı'nda takım arkadaşlarına katıldı. Oldukça yorgun olduğu gözlenen Faslı futbolcuya, takım arkadaşları büyük ilgi gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!