Karşılıklı savaş artık sona ermeli

Güncelleme Tarihi:

Karşılıklı savaş artık sona ermeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2007 00:00

Haluk Ulusoy, "UEFA ve FIFA, ülkemizde olanları yakından izliyor ve spora siyasetin karışmasına kesinlikle karşı geliyorlar" dedi.

31. UEFA Kongresi için Düsseldorf’ta bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, Türkiye’de federasyonla ilgili yaşanan olayları "talihsizlik" olarak nitelendirdi. Ulusoy şöyle dedi:

"Geçen yıl seçime girdik ve kazandık. Bugün de burada TFF’yi temsil ediyorum. Maalesef seçildiğimiz günden bu yana durmak bilmeyen aleyhime gereksiz bir kampanya başlatıldı. Ama görevimizin başındayız. Bu mücadelenin sonundan alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyoruz. Türkiye’de mücadele hiç bitmiyor. Ama Türk futbolunun geleceği için karşılıklı savaşın bitmesi gerekir. Bu durum UEFA’daki konumuzu da etkiliyor.

Türk futbolu kaybedecek

Burada herkes ne olup bittiğini biliyor. UEFA ve FIFA, ülkemizde olanları yakından izliyor ve spora siyasetin karışmasına kesinlikle karşı geliyorlar. Michel Platini, Lennart Johansson ve Sepp Blatter, Türkiye’de nelerin olduğunu çok iyi biliyorlar. Biraz daha dikkatli olmamız gerekir. Yoksa kaybeden Türk futbolu olacak."

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik’in yeniden UEFA yönetimine seçileceğine inandığını belirten Ulusoy, "Yarın (bugün) seçim var, hiçbir kurum ve kuruluştan Şenes Bey’e destek gelmedi. Ona daha fazla destek verilmesi gerekiyordu. Ben ve yönetimim dışında destek veren olmadı. Türkiye’den hiçbir destek görmedi. Bunu kendine sorması lazım" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!