Karhan rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Karhan rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni transferi, ‘‘G.Saray'ın hegemonyası bitecek, Beşiktaş'ın hegemonyası başlayacak’’ dedi

Başkan Serdar Bilgili, Frankfurt'ta buluştuğu genç futbolcuyla ön sözleşme imzaladı. Karhan, perşembe günü İstanbul'a gelerek, 3 yıllık resmi mukavele yapacak. Bilgili, Slovak futbolcu için, ‘‘Beşiktaş'a uyum sağlayacağına inanıyoruz’’ dedi.

İşlem tamam

Beşiktaş, Real Betis'in Slovak futbolcu Miroslaw Karhan ile ön sözleşme imzaladı. Sözleşme, Frankfurt'taki Sheraton Oteli'nde, Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile Karhan arasında gerçekleştirildi. Bilgili, Karhan'ın önümüzdeki perşembe günü İstanbul'a gelerek, 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi.

Karhan iddialı

Karhan'ın Beşiktaş'a yararlı olacağını belirten Bilgili, ‘‘Önemli özelliklere sahip bir futbolcu. Beşiktaş'a uyum sağlayacağına inanıyoruz’’ diye konuştu. Karhan ise imza töreninde yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ta oynamaktan mutluluk duyacağını belirterek, ‘‘Gelecek sezon Galatasaray'ın hegemonyası bitecek, Beşiktaş'ın hegemonyası başlayacak’’ dedi.

8'inci yabancı

Öte yandan Beşiktaş, Karhan'la birlikte sözleşmesi süren 8 yabancı futbolcuya sahip oldu. Kartal'ın kadrosunda Karhan'ın dışında Amokachi, Münch, Shorunmu, Sellami, Del Solar, Ohen ve Schaefer de bulunuyor. Futbol Federasyonu'nun 5+2 kararını bekleyen Beşiktaş'ta, satışa konulan Del Solar, Schaefer, Ohen ve Sellami'ye henüz talipli çıkmadı.

Sırada Berkoviç ve Titov var

Karhan'a imza attıran Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, şimdi de İsrailli Berkoviç ve Rus Titow'un peşine düştü. Bilgili, İskoçya'nın Celtic Kulübü'nde forma giyen Berkoviç'le anlaştıklarını, 7 milyon dolar olan bonservis bedelini düşürebildikleri taktirde bu futbolcuyu alacaklarını söyledi.

Serdar Bilgili ayrıca transferi için uzun süredir uğraş verdiği Spartak Moskova'nın golcüsü Egor Titov'la da prensipte anlaştı. Beşiktaş Başkanı, yarın Moskova'ya giderek, Rus yöneticilerle pazarlık yapacak. Öte yandan Beşitaş, Erzurumsporlu Muzaffer'in transferinden vazgeçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!