Kardeşinden Schumi'ye destek

Güncelleme Tarihi:

Kardeşinden Schumiye destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 15:49

Ralf Schumacher 2010 yılında Formula 1'e dönüşü ile eleştirilen ağabeyi Michael Schumacher'i desteklediğini belirten açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Macaristan'da Barrichello ile girdiği mücadele sonrasında da büyük eleştirilere uğrayan Schumacher yarışın ardından yaptığı manevra için Barrichello'dan özür dilemişti.

Konuyla ilgili görüşleri sorulduğunda Ralf Schumacher, "Michael'i duygusuz bir robot olarak düşünmek hiç doğru değil.  Michael öyle biri değil. Yaptığı manevranın ardından özür diledi. Bunu tek nedeni hatasını fark etmiş olmasıydı. Herkes ona inanmalı ve işine bakmalı." diye konuştu.

Ralf Macaristan'daki olayı acımasızca eleştirenlerin içinde  David Coulthard, Jackie Stewart ve Alex Wurz'un olmasına şaşırmadığını da söyledi.

"Michael ile bir geçmişi olan birçok pilot var. Zorlu bir manevraydı ama bu Michael'ın hâlâ işine nasıl önem verdiğini gösteriyordu. Bir pilotun bakış açısından baktığınızda bazen olayları çok daha dramatik şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Daha önce çok sert ve sakin olmakla eleştirildi. Şimdi ise yeterince hırslı olmadığı söyleniyor. Bu doğru değil."

Haberin Devamı

"Doğru olan bir şey var ki, onun geri dönüşünün sadece kendisine değil tüm Formula 1'e faydası oldu. Michael bu yıl birçok kez hâlâ hızlı olduğunu gösterdi."

"Ben de Formula 1'e geri dönmek istiyorum ama onun aksine gerekli teklifleri alamıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!