Kardemir Karabükspor 3-0 Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspor 3-0 Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 15:39

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kardemir Karabükspor evinde Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti ve bu sezon ligde 3 puan ile tanıştı. Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic ise maç sonunda yaptığı açıklamada öğrencilerini çok sert bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor 3-0 Trabzonspor


Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'ndaki mücadelede Kardemir Karabükspor'un gollerini 5. ve 90. dakikada Razack Traore ve 17. dakikada Zeki Yavru (kendi kalesine) attı. Bordo Mavililer, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 maçta da berabere kaldıktan sonra hafta arasında da UEFA Avrupa Ligi maçında kendi evinde Legia Varşova'ya 1-0 yenilmişti.

Bugün alınan 3-0'lık skor Karabükspor'un bu sezon Süper Lig'teki ilk galibiyeti olurken, Trabzonspor'un ise bu sezon ilk mağlubiyeti oldu.

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, İsmail Şencan
Kardemir Karabükspor: Abdülaziz Demircan, Murat Akça, Mabiala, Traore (Dk. 90 Turgay Bahadır), Hakan Özmert (Dk. 82 Musa Çağıran), Ahmet İlhan Özek (Dk. 46 Aykut Akgün), Kumbela, Sow, Erdem Özgenç, Tanju Kayhan, Onur Ayık
Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Medjani, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş, Belkalem, Waris (Dk. 58 Cardozo), Zeki Yavru (Dk. 46 Soner Aydoğdu), Serdar Gürler, İshak Doğan (Dk. 70 Yusuf Erdoğan), Yatabare
Goller: Dk. 5, Dk. 90 Traore, Dk. 16 Zeki Yavru (KK) (Kardemir Karabükspor),
Sarı kartlar: Dk. 49 Erdem Özgenç (Kardemir Karabükspor), Dk. 37 Zeki Yavru, Dk. 49 Waris, Dk. 58 Mustafa Akbaş, Dk. 68 Belkalem, Dk. 82 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor

Kardemir Karabükspor 3-0 Trabzonspor


VAHID HOCA PATLADI: BU BİR İHANETTİR

Haberin Devamı

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic maçtan sonra yine çok sert açıklamalarda bulundu.

Halilhodzic yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kelimeleri bulmak biraz zor. Utanç verici, ihanet... Başkanıma ve taraftarıma karşı bunlara açıklık getirmek gerekiyor. Takımın bu akşam sergilediği oyundan dolayı açıklama yapacak kelime bulamıyorum."
"Trabzonspor forması giymek bu kadar basit olmamalı. Bu formayı birincilik için giyersiniz. Bu akşam gördüğünüz Trabzonspor böyle değildi."
"Maç sonunda durumu gördükten sonra benim de hatam var, evet. Hazırlık aşamasında takımı ben hazırlamadım ama burada farklı bir durum var. Avrupa Kupasında kaybetmemize rağmen daha farklı oynadık ama burada farklı bir durum söz konusu. Fazla da konuşmak istemiyorum. Kullanabileceğim kelimeler birçok hasar yaratabilir. Önce kendi çalışmamı analiz etmem gerekecek. Her oyuncu da aynanın karşısına geçerek kendisini eleştirecek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!