Karaman: İstediğimiz seviyeye geleceğiz

Güncelleme Tarihi:

Karaman: İstediğimiz seviyeye geleceğiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2007 14:58

Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda 8 Eylül Cumartesi günü Liechtenstein ile deplasmanda karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı, İstanbul'da hazırlıklarına başladı.

Bahçelievler Stadı'nda, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından top kapma ve saklama çalışması yaptı. Antrenmanı yarım sahada yaptıkları çift kale maç ile sona erdiren millilerin hırslı oldukları gözlendi.

Antrenman 16 futbolcuyla gerçekleştirilirken, Kazım Kazım, Ceyhun Gülselam, Caner Erkin, Emrah Tuncel ile dinlendirilen Orhan Şam'ın, akşam yapılacak çalışmaya katılacağı bildirildi. Sakatlığı bulunan Mevlüt Erdinç'in durumu hakkında ise yapılacak kontrollerden sonra karar verileceği açıklandı.

Ümit Milli Takım, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Milliler, Liechtenstein ile 8 Eylül Cumartesi günü Vaduz'da, Rhein Park Stadı'nda TSİ 18.00'de karşılaştıktan sonra, 9 Eylül Pazar sabahı İstanbul'a dönecek.

KAHRAMAN: "İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE GELECEĞİZ"

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ünal Karaman, Liechtenstein ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak yollarına sağlam adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.

Karaman, Ümit Milli Takım'ın antrenmanı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım kadrosunun henüz tam olarak bir araya gelmediğini ifade ederek, "Bazı oyuncularımız henüz takıma katılmadı. Yarın tam olarak bir araya geleceğiz. Onun için takımdaki eksiklik ve sakatlıkları yarın göreceğiz. İyi bir takımız. Grubun ilk maçında güçlü bir takım olan Ukrayna'yı yenmeyi başardık. Liechtenstein ile yapacağımız karşılaşmadan da galip ayrılarak yolumuza sağlam adımlarla devam etmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek, istediğimiz seviyeye geleceğiz" diye konuştu.

Karaman, milli takımları bir bütün olarak gördüklerini ifade ederek, "Futbolcuları hiçbir şekilde ayırmıyoruz. Sonuçta hepsi Türk bayrağına ve milletine hizmet ediyor. Bugün burada görev veririz, yarın (A) Milli Takım'da. Gerek olursa Genç Milli Takım'a da göndeririz. Biz formayı her türlü pozisyonlarda giyebilecek futbolculara vermeye çalışıyoruz" dedi.

FERHAT VE UĞUR

Galatasaray'ın ümit milli futbolcusu Ferhat Öztorun, kendisini kadrosuna dahil etmek isteyen Vestel Manisaspor ile transfer görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Ferhat, kendisi için en iyi kararı vermek istediğini ifade ederek, “Şu an Vestel Manisaspor ile görüşmeler devam ediyor. Umarım sonuç hayırlı olur” dedi.

Genç oyuncu, Ümit Milli Takım olarak Avrupa Şampiyonası'nda büyük hedeflerinin olduğunu dile getirerek, “Liechtenstein ile yapacağımız karşılaşmayı kazanmamız lazım. Güçlü ve geniş bir kadroya sahibiz. Rakip kim olursa olsun yenip yolumuza devam etmeliyiz” diye konuştu.

Ümit milli futbolculardan Uğur Uçar da grup maçlarına Ukrayna galibiyetiyle başladıklarını belirterek, Liechtenstein karşılaşmasını da kazanarak grupta liderliklerini sürdürmek istediklerini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!