Karadeniz'den önemli hamle

Güncelleme Tarihi:

Karadenizden önemli hamle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2011 00:00

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, 1980 yılından sonra kulüpte yöneticilik yaparak, maddi ve manevi destek veren isimlerin camiada fazla tanınmadığını, yarınki toplantıyla bu isimleri gündeme getirmek istediklerini söyledi.

Beşiktaş'a 1980 yılından sonra yöneticilik yapmış arkadaşları bir araya getirmek istediğini belirten Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, “Beşiktaş'a maddi ve manevi destek veren arkadaşlarımız bugün bilinmiyor. Yarın yapacağımız toplantıyla bu arkadaşlara sahip olduğumuzu göstermek ve camiayla bütünleştirmek istiyoruz” dedi.

Gerçekleştirecekleri toplantının, tamamen yönetimi eleştirecek bir özellik taşımadığını vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu:
“Mutlaka Beşiktaş'ın meseleleri de konuşulacaktır. Ancak kulübümüze hizmet veren arkadaşlarımızın bugün isimleri dahi bilinmiyor. Bu bir grup toplantısı değil. Benim de yönetiminde bulunduğum 1979 yılında 10 yönetici arkadaş kulübün 60 milyon lira borcunu sildiler. Para verdiler. Bunlar bilinmiyor. Bunlar bilinsin istiyorum. Yarınki toplantıyla Beşiktaşlılığı pekiştirmek istiyorum. Tabii bu arkadaşlar bir araya geldiğinde kulübün sorunları da konuşulur. Ancak bu, hesap sorar gibi olmayacak. Divan Kurulu'nda zaten bu konular tartışılıyor. Burası o platform değil.”

Yalçın Karadeniz, Divan Kurulu Başkanı olarak camiayı bir araya getirmeyi amaçladığını anlatarak, şöyle konuştu:
“Etkin ve yetkin şahısları bir araya getirerek, onların fikirlerini ve varsa tavsiyelerini alıp yönetime iletmek gibi bir niyet var. Beşiktaş'ın geleceği ile ilgili söz sahibi olmuş, maddi ve manevi katkıda bulunmuş insanların elbette fikirleri olacak. Bu rapor haline getirilip gerekirse yönetime iletilir. Kulüplerin soruları çok büyüdü. Meseleye basit şekilde bakmamak lazım. Eskiden bin kişiyle kongre yapılırdı, şimdi 20 binlerle oluyor. Bu nedenle sorunlar büyüdü. Herkesin fikri olabilir, saygı duymak gerekiyor. Yarınki toplantı için 'muhalefet toplantısı' yorumları yapılıyor. Ben öyle bir pozisyon içinde değilim. 150'nin üzerinde davetiye gönderildi. Yarın hem eski günleri anmak, hem de kulüple ilgili görüşleri alma düşüncemiz var. Beşiktaşlıları kaynaştırmak istiyoruz. Yönetimi tenkit edeceğimiz platform burası değil. Genel kurulda ve divan toplantılarında zaten eleştiriler yapılıyor. Yarın yapacağımız toplantı buna müsait değil.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!