Karabükspor seçime gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Karabükspor seçime gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2013 20:06

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, yönetim olarak genel kurul kararı aldıklarını belirterek, "Tekrar adaylığım konusunda henüz net bir karar vermedim ancak yorulduğum için şimdilik düşünmüyorum" dedi.

Şahin, Metin Türker Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında 22 Haziran Cumatesi günü genel kurula gideceklerini belirterek, bu kararı, yönetim kurulu üyeleri ve KARDEMİR yönetimi ile görüşerek aldıklarını söyledi.
Lig bittiğinde takım içinde bir rotasyona gideceklerini ifade ettiklerini ve bu rotasyonu kendilerinden başlatmanın doğru olacağını düşündüklerini anlatan Şahin, Kardemir Karabükspor'un bir marka olduğunu ve buna herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Şahin, Kardemir Karabükspor'un bundan sonra ayakları yere daha sağlam basan kurumsallaşmış bir yapıya kavuşacağını dile getirerek, bununla ilgili birtakım çalışmalar başlatıldığını kaydetti. Takımın marka değerinin artarak devam edeceğini vurgulayan Şahin, "Yönetim olarak bu çalışmalar kapsamında genel kurul kararı aldık. Tekrar adaylığım konusunda henüz net bir karar vermedim ancak yorulduğum için şimdilik düşünmüyorum" şelinde konuştu.

KARDEMİR desteği

Şahin, ana sponsorları KARDEMİR'in kulüpten desteğini çekmeyeceğini, aksine daha fazla sahip çıkmaya çalıştığını belirterek, şunları söyledi: "KARDEMİR desteğini çekmiyor, sadece demir satışlarından elde edilen binde 2 desteğin binde 1'e indirileceği konuşuluyor. Diğer destekler aynen devam ediyor. Genel kurulda yönetim sayısı 5 ile 7 arasında değişebilir. Bütün kulüpler özellikle Süper Lig'de oynuyorsanız kurumsallaşmanız gerekiyor. Kardemir Karabükspor'da kurumsallaşma yolunda çalışacaktır."

Şahin, yönetim olarak kongreye kadar çalışmalara devam edeceklerini ve bu sürede transfer faaliyetlerini de yürüteceklerini ifade etti. Şahin, gazetecilerin, Beşiktaş'ın futbolcuları Ahmet İlhan'ı istediği yönündeki iddiaları sorması üzerine, kendilerine bu konuda resmi bir teklifin gelmediğini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!