Kaptan için sandık başına

Güncelleme Tarihi:

Kaptan için sandık başına
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2013 20:19

Geçtiğimiz günlerde kulübün resmi dergisine verdiği röportajda "Sosyalistim" diyen Slaven Bilic, kaptanlık için sandık kuruyor. Futbolcular pazubant için Fernandes, Toraman ve Sivok arasında bir tercihte bulunacak.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı takımda bir muammaya dönüşen kaptanlık konusun bugün netleşecek. Slaven Bilic, idman sonrası yapacağı toplantıda yeni kaptanı futbolcuların vereceği oylarla belirleyecek.

BEŞİKTAŞ’ta yeni kaptanın Manuel Fernandes olduğu haberleri çıkmış olsa da pazubandı kimin takacağı bugün yapılacak seçimle belli olacak! Teknik direktör Slaven Bilic, bunun için demokratik bir yönteme başvuracak ve futbolcularına soracak. En güçlü adaylar ise Manuel Fernandes, İbrahim Toraman ve Tomas Sivok.
İbrahim Toraman’ın kaptanlığı bıraktığını açıklamasından sonra Kartal’ın yeni kaptanın kim olacağı günlerdir tartışılıyordu. Her ne kadar hazırlık maçlarında Fernandes yeni kaptan olarak öne çıksa da teknik patron Slaven Bilic, henüz kararını vermediğini açıklamış ve İstanbul’a dönünce bu işi çözeceklerini söylemişti. İşte bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcular arasında yapılacak bir mini referandumla siyah beyazlıların yeni kaptanı seçilecek.

Haberin Devamı

DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE ÇÖZMEK LAZIM

Oyuncularıyla bir toplantı yapacak olan Hırvat teknik adam, “Ben henüz kaptanlık konusunda karar vermedim. Geçen yıl takımın en iyisi ve ağabeyi konumundaki İbrahim Toraman, ben kendisine hiç bir şey demeden kaptanlığı Fernandes’e vererek fair-play örneği gösterdi. Ben de eski bir futbolcuyum. Dolayısıyla neyin ne olduğunu çok iyi bilirim. Bugün yapacağımız antrenman sonrasında oyuncularla yapacağım toplantıda kaptanlık konusunda referandum yapacağım. Fernandes kaptanlık konusunda istekli. Toraman da sorun çıkarmıyor. Kısaca kaptanlık konusunu daha demokratik bir halde rayına oturtmak lazım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!