Kaptan dümene geçecek

Güncelleme Tarihi:

Kaptan dümene geçecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

GÖZTEPE Kulüp Doktoru Hilmi Aydınok, sol dizinin iç yan bağlarında esneme olduğu için Altay derbisinde dinlendirilen Kaptan Metin Diyadin'in, Isparta deplasmanında forma giyebileceğini açıkladı. Ağır grip olan Deniz dünkü antrenmana da katılmazken, Metin Diyadin düz koşu yaptı. Tecrübeli futbolcunun bugünden itibaren takımla birlikte çalışacağını vurgulayan Aydınok, ‘‘Durumu daha iyi. Ancak Deniz'in kendisini toparlayıp, takımdaki yerini alması çok zor’’ dedi. Isparta randevusunun diğer maçlardan farklı olmadığını vurgulayan Metin, kazanmaya alıştıklarını, üç puan alacaklarına inandığını söyledi. Erkan'ın yerine İlhan, Deniz'in yerine K.Mustafa'nın oynaması bekleniyor.

Ispartaspor 13 puan aldı

İKİNCİ Lig 2.Grup'ta 30 puanla üçüncü sırada bulunan Ispartaspor, İzmir takımlarıyla oynadığı 8 karşılaşmadan 13 puan çıkarmayı başardı. Pembe-yeşilli ekip Bucaspor'u iki maçta da 1-0 yenerken, İzmir'de KSK'yi 2-1 mağlup etti, Göztepe'yle golsüz berabere kaldı, Isparta'dan Altay'ı 2-1'lik skorla gönderdi. Altay, İzmir'deki rövanşı tek golle alırken, KSK, deplasmandaki karşılaşmayı 2-0 galip bitirdi. İzmirspor, Isparta'yı (4-1) en farklı skorla yenen takım oldu. Tarık Söyleyici'nin ekibinde Alper sarı kart cezalı, Bülent ve Yılmaz ise sakat

KARŞIYAKA

Gönülden diliyoruz

Ender YORGANCILAR: Göztepe'nin, Ispartaspor'u deplasmanda yenmesini, iki İzmir takımının Play-Off'a yükselmesini camia olarak gönülden diliyoruz. Altay'ın da Y.Nazillispor'u mağlup etmesi bizim için büyük önem taşıyor. Böylece sıralamada bir basamak daha yukarı çıkma fırsatımız olacak. İzmirspor'a da Aydın deplasmanında başarılar.

İZMİRSPOR

Hepimizin işine gelir

Mustafa AKYILDIZ: Göztepe'nin, Isparta deplasmanından üç puanla dönmesi tüm İzmir ekiplerinin işine gelir, Ayrıca, Altay'ın Y.Nazilli'yle, KSK'nin Eskişehirspor'la, bizim de Aydın deplasmanında yapacağımız maçlar hayati önem taşıyor. Aydın'dan galibiyetle dönmek için elimizden geleni yapacağız. Diğer İzmir takımlarının da galip gelmesini istiyoruz.

BUCASPOR

Fırsatı kaçırdık

Fuat DURUKAN: Bucaspor olarak büyük bir fırsatı kaçırdık. Ispartaspor'u İzmir'den eli boş gönderseydik, hem biz avantajlı duruma geçecektik, hem de Göztepe Isparta deplasmanına daha rahat gidecekti. Göztepe'nin Isparta'da alacağı sonuç, Klasman Grubu hesapları yapan üç İzmir takımını da yakından ilgilendiriyor. Tabii bizim alacağımız sonuçlar da önemli. Bazı yöneticilerimiz, Isparta'da Göztepe'yi yalnız bırakmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!