Kanu ateşledi

Güncelleme Tarihi:

Kanu ateşledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Nijeryalı futbolcu attığı son dakika golüyle Arsenal'in Derby County'i 1-0 yenip, İngiltere Federasyon Kupası'nda yarı finale çıkmasını sağladı...

İngiltere Federasyon Kupası çeyrek finalinde Arsenal, Derby County'i son dakika golüyle 1-0 yenerek ilk yarı finalist oldu. Mark Overmars'ın yerine sonradan oyuna giren Nijeryalı Nwanko Kanu takımını ateşledi ve 89. dakikada evsahibi Arsenal'i galibiyet golüyle yarı finale taşıdı. 90. dakikada Sturridge kırmızı kart görünce Derby maçı 10 kişi tamamladı. Böylece Arsenal hem lig, hem de federasyon kupasında ilerleyişini sürdürdü.

Süper Lig'den Tottenham ile 1. Lig'den Barnsley arasında oynanması gereken diğer çeyrek final maçı ise Barnsley sahasının karla kaplı olması nedeniyle ertelendi.

Süper Lig'de oynanan maçta ise Coventry, konuk ettiği Charlton Athletic'i 2-1 yendi. 55. dakikada John Robinson'un golüyle yenik duruma düşen Coventry, 67. dakikada Noel Whelan ile önce beraberliği yakaladı, 85. dakikada da Trond Egil Soltvedt ile üç puanın sahibi oldu. Southampton sahasındaki maçta 10. dakikada Hassan Kachloul'un golüyle West Ham'ı 1-0 yendi. Leicester ise deplasmanda Wimbledon'a 1-0 üstünlük sağladı. Leicester'ın tek golünü 6. dakikada Steve Guppy attı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!