Kanarya'ya taraftar morali

Güncelleme Tarihi:

Kanaryaya taraftar morali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2011 00:00

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Haberin Devamı

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Nihat Özdemir, Asbaşkanlardan Murat Özaydınlı ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Semih Özsoy antrenmanın bir bölümünü izlediler. Ayrıca tesislere gelen taraftarlar, tezahuratlarda bulunarak, futbolculara destek verdiler. Oyunculara çiçek veren taraftarlar ardından baklava ikram ettiler.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncular antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Öte yandan Mamadou Niang ve Issiar Dia, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, sol alt baldırına aldığı darbe nedeniyle ağrıları bulunan Bekir İrtegün, çalışmalarını salonda tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!