Kanarya'da 3 önemli eksik

Güncelleme Tarihi:

Kanaryada 3 önemli eksik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2008 22:48

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki son maçlarında Dinamo Kiev ile deplasmanda yaptıkları mücadelede, eksik oyuncularının yokluğunda beklenen 11 kişilik kadroyu sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Ukrayna ekibi karşısında savunma Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, orta alan Deivid, Selçuk, Josico, Uğur ve hücum hattı da Alex ile Güiza'dan oluştu. Küçük şikayetleri bulunduğu ve tam hazır olmadıkları için Kiev'e getirilmeyen Emre ve Kazım'ın yanı sıra tedavisi süren Semih de maç kadrosunda yer almadı.

Ev sahibi takımda kırmızı kart cezalısı Aliyev'in yanı sıra sakatlıkları bulunan El Kaddouri, Ninkovic, Yussuf ve Romanchuk kadroda yer almadı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçe'yi zorlu deplasmanda taraftarı yalnız bırakmazken, tribünlerde bine yakın sarı-lacivertli taraftar yer aldı. Bulundukları tribünün önünü pankartlarıyla donatan taraftarlar maç öncesi tezahüratlarla takımlarına destek vermeye çalıştı.

Karşılaşma için İstanbul'un yanı sıra Avrupa'nın çeşitli kentlerinden çok sayıda taraftar Kiev'e gelirken, Kiev'de üniversite öğrenimi gören çok sayıda Fenerbahçe taraftarı öğrenci de tribünlerdeki yerini aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'na katılma mücadelesi vereceği maç öncesi sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerde üzerinde UEFA Kupası logosunun yer aldığı sarı-lacivert renklerdeki bayrak da açtı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Maç öncesi stat çevresine yakın güzergahlarda iki takım taraftarları arasında yaşanabilecek olaylara karşı polislerin önlem aldıkları görüldü. Karşılaşma öncesi tribünlerde gezdirilen eğitimli köpekler bomba araması yaparken, köpeklerin protokolün oturacağı bölümde de gezdirilmesi dikkat çekti.

NOTLAR

-Kiev'de soğuk geçen iki günün ardından bugün hava sıcaklığı biraz daha yükseldi. Karşılaşma öncesi termometre -1 dereceyi gösterdi.

-Stadın bulunduğu park alanına girişte çok sayıda Ukrayna vatandaşının kara borsa bilet satmaya çalıştığı görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!