Kanarya 14 eksikle idman yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kanarya 14 eksikle idman yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2011 00:00

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen idman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.

SEZER ÇALIŞMALARIN TAMAMINDA YER ALDI

Sabah antrenmanına gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunduğu için katılamayan Sezer Öztürk akşam antrenmanında ise takımdaki yerini aldı.

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Semih Şentürk ile Milli Takımımızın Hırvatistan'la oynayacağı EURO 2012 play-off karşılaşması için Milli takım kampında bulunan; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Caner Erkin'in yanı sıra ülkelerinin Milli takım kamplarında bulunan Joseph Yobo ve Henri Bienvenu ile A2 Milli Takımımızın Norveç ile yapacağı maç için A2 takım kampına katılan Mert Günok antrenmanda yer almadı.

Haberin Devamı

Sağ arka alt adelesinde ağrıları bulunan Serdar Kesimal tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Cristian Baroni, Reto Ziegler, Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı'nın ise tedavisine devam edildi.

Sarı-lacivertli takım, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!