Kanadı kırık Cimbom

Güncelleme Tarihi:

Kanadı kırık Cimbom
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Terim zorda

G.Saray, Sion ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi sakatlıklar yüzünden kanadı kırık kuşa döndü. Teknik Direktör Fatih Terim iki gündür sağ kanatta oynatacağı futbolcuyu bir türlü bulamıyor. Terim bu yüzden zor durumda olduklarını söyledi.

Alternatifler

Sarı kırmızılı teknik adam, ‘‘Filipescu ve Vedat'ın sakatlıkları bizi zor durumda bıraktı. Ama üstesinden geleceğiz. Kafamda bir kaç oyuncu var. Eğer Vedat ve Filipescu iyileşmezse Okan, Hakan Ünsal ve Feti'yi oynatmayı düşünüyorum'' diye konuştu.

Seferberlik

Filipescu ve Vedat'ın iyileşmesi için takım doktorunu ve masörleri seferber eden Terim, Ümit'in de sakatlığı yüzünden İstanbul'da kalmasının da başka bir şanssızlık olduğunu belirtti. Arif'i oynatmayı düşünmediğini söyleyen Teknik Direktör Fatih Terim, son kararını bugün maçtan önce verecek.

Hagi'ye özel önlem

Sion Teknik Direktörü Bigon, Galatasaray'ın en tehlikeli oyuncusu Hagi'ye kelepçe vurduracak. Dün akşam ki idman sonrasında bir açıklama yapan Teknik Direktör Bigon, ‘‘Hagi'yi Eydelie marke edecek ve oyun kurmasını engelleyecek'' dedi.

Yöneticilerden moral

G.Saray'ın Sion kampında bulunan Yönetici Ali Dürüst ve Mustafa Sarıgül, futbolculara moral veriyor. Her iki yönetici de turu İsviçre'de geçeceklerine inandıklarını söyleyerek, ‘‘Biz G.Saray olarak buradan en kötü sonuç olarak beraberlik alarak dönmek istiyoruz. Biz onlardan korkmuyoruz, onlar bizden korksun'' diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!