Kalli’yi idam ediyorlar

Güncelleme Tarihi:

Kalli’yi idam ediyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2007 00:00

G.Saray Kulübü İkinci Başkanı, "Bizim ne Lincoln, ne Hakan ne de Kalli ile hiçbir sorunumuz yok. Bir bardak suda kopan fırtınaya kulak asmıyoruz" diye konuştu.

GALATASARAY, Fenerbahçe derbisini kaybetti, dedikodu çarkı dönmeye başladı. Kulislerde Feldkamp’ın gönderileceği, başkan yardımcısı Adnan Polat’ın ise Kalli’ye olan güveninin azaldığı konuşuluyordu. Ancak Polat, Hürriyet’e yaptığı özel açıklama ile herkese sert mesajlar verdi. Tecrübeli yönetici, "Bütün herkes bize karşı aramızda bir güven sarsma hareketine girdi. Yıpratma ve erozyona uğratma taktikleri başladı. Her taraftan saldırı gelecek ama biz bunlara futbolcularımızı hazırlarız. Şampiyon olmak için asla pes edip, davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu bazılarına duyurulur" dedi. Fenerbahçe karşısında maça şanssız başladıklarını ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Erken gol bütün oyunu etkiledi. G.Saray’ın genç ve tecrübesiz olması maçı etkiledi. F.Bahçe iyi oynayıp maçı hak ederek kazandı.

Lincoln’e destek verdi

Mağlup olduğumuz için üzgünüm.Önemli kılan F.Bahçe olması. G.Saray hala kaybetse de ligin en tepesinde ve şampiyonluk yarışı içinde olan bir takım." Adnan Polat, Feldkamp’a olan güvenini hiçbir zaman yitirmediğini ifade ederken, "Kalli’ye de, takıma da güvenimiz tam. Bizim ne Lincoln, ne Hakan ne de Kalli ile hiçbir sorunumuz yok. Mücadelemizi herkese inat sürdüreceğiz. 1 maçta G.Saray’ın gençleri ve Kalli idam edilip, yok ediliyor. Türkiye’de herkes tek maçlık yaşıyor, düşünüyor ve davranıyor. Ama biz resmin öteki 15 haftalık kısmını da görüyoruz. Kalli’yi göklere çıkaranlar bir anda onu asmaya çalışıyor. Bir bardak suda kopan fırtınaya kulak asmıyoruz" diye konuştu. Polat, Kalli’den sonra Lincoln’e de sahip çıktı ve Brezilyalı oyuncu hakkında şunları söyledi: "İyileşmeden kamuoyu baskısı nedeni ile de maça çıkarttık. Bunun faturasını ödüyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!