Kadınlar büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Patrik Berger, Euro 2000'in en yakışıklısı seçildi

İtalya'da yayınlanan kadın dergisi ‘‘Tu’’ okuyucuları arasında yapılan ankette 27 yaşındaki futbolcu ilk sırayı aldı. Berger'i, İngiliz yıldız David Beckham ile İtalya Milli Takımı'nın kaptanı Paolo Maldini izliyor.

İtalyanlar seçti

Slav ırkının özelliğidir. Kadınları güzel, erkekleri yakışıklıdır... Eva Herzigova gibi bir top modeli moda dünyasına kazandıran Çekler, favori olarak gösterildikleri Euro 2000'e daha ilk turda havlu attılar, ancak bir başka alanda adlarını duyurdular. Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın 22 kişilik kadrosunda yer alan Patrik Berger, turnuvanın en yakışıklısı ilan edildi.

Oynamadı, ancak...

İtalya'da yayınlanan kadın dergisi ‘‘Tu’’ okuyucuları arasında yaptığı bir ankette Euro 2000'e katılan futbolcular arasında ‘‘en yakışıklı’’sını seçti. Buna göre ilk sırayı, Çek Cumhuriyeti takımında yer alan 27 yaşındaki Patrik Berger aldı. İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'da futbol hayatını sürdüren Berger, Çek Milli Takımı'nın Hollanda ve Fransa ile oynadığı maçlarda forma şansı bulamadı.

Maldini ve Del Piero

Çek Patrick Berger'i, İngiltere Milli Takımı'nın yakışıklısı David Beckham izliyor. İtalyan Milli Takımı'nın kaptanı Paolo Maldini ile, yine gök mavililerin golcüsü Alessandro Del Piero üçüncü ve dördüncü sırada yer alıyor. Turnuvanın favorilerinden olan evsahibi Hollanda Milli Takımı'nın golcüsü Dennis Bergkamp ise beşinci sırada gösterildi.

Totti en seksi futbolcu

ÇEK Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Patrik Berger'i Euro 2000'in ‘‘en yakışıklı’’sı ilan eden İtalyanlar, ‘‘En seksi futbolcu’’ değerlendirmesinde oylarını kendi futbolcuları lehine kullandılar. ‘‘Gente’’ dergisinin anketinde, İtalya Milli Takımı'nın golcüsü Francesco Totti, ‘‘En seksi futbolcu’’ unvanına layık görüldü. Güçlü fiziği ve hava toplarına hakimiyeti ile dikkat çeken Roma'lı fuutbolcu Totti, İtalya'nın çeyrek final vizesini aldığı 2-0'lık Belçika maçında takımının ilk golünü kafayla atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!