Kadıköy'ün yeni Lady'si

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyün yeni Ladysi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2012 01:48

Fenerbahçe tribünlerinin Daianne yengesinin tahtını Gertrude Kuyt aldı...

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’ın eşi gol sevinçleri, maç öncesi ve sonrasında attığı tweet’ler ile Saracoğlu’nun
yeni first lady’si olmuş durumda...

Fenerbahçe’de herkesin dilinde Dirk Kuyt. Gençlerbirliği karşılaşmasının 90. dakikasında skor 4-1 Fenerbahçe lehineyken pres yapan 32 yaşındaki yıldız taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanırken eşi Gertrude Kuyt ise tribünlerin yıldızı oldu. Bir zamanlar Alex’in eşi Daianne’nin Fenerbahçe tribünlerinde yaptığı gibi şimdi de Gertrude Kuyt tribünlerde bütün ilgiyi üzerine çekiyor. Çocukları Noelle (7), Roan Dirk (5), Jordan Giovanni (4) ve Aidan (1) ile birlikte Şükrü Saracoğlu tribünlerinde Kuyt’a ait locada yer alan Gertrude, gol sevinçleri, maçlardan önce ve sonra attığı tweet’ler ile Saracoğlu’nun yeni lady’si olmuş durumda.

Haberin Devamı

TAM BİR İYİLİK MELEĞİ

Gertrude Kuyt, sadece eşinin çok yakın destekçisi değil. Aynı zamanda asıl mesleği olan hemşirelik nedeniyle birçok yardım kuruluşunda da görev yapıyor. Henüz 17 yaşındayken Gertrude Kuyt ile tanışan Dirk Kuyt’ın başarısının sırrında eşinin büyük bir rolü var. İlk çocukları Noelle’nin doğumuna kadar yaşlı insanların kaldığı bir hastanede hemşire olarak çalışan Gertrude, sürekli olarak hayır kuruluşlarına yardım için mücadele ediyor. 4 çocukları olan Kuyt çiftinin ayrıca kimsesiz çocuklara yardım amaçlı olarak ‘Dirk Kuyt Vakfı’ da bulunuyor.

İvone Meireles en yakın dostu

Gertrude’nİn en yakın dostu ise Meireles’in eşi Ivone Meireles. İkilinin Liverpool’da oynadığı dönemden beri çok yakın arkadaş olan İvone ve Gertrude, Dirk Kuyt’a ait olan locada maçları çocukları ile birlikte izliyorlar. Sosyal yaşamda da birbirlerinden ayrılmayan ikilinin çocukları Noella Kuyt ve Lara Meireles de aynı okula gidiyorlar. Locada da aynı heyecanı birlikte paylaşan Meireles ve Kuyt ailesinin Hollanda’dan gelen misafirleri de Saracoğlu’na gelerek Fenerbahçe’yi desteklediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!