Kadıköy'ün sultanı: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyün sultanı: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2004 01:25

Sarı lacivertliler ilk yarıda kötü bir futbol sergiledi, Yılmaz’ın golüne cevap veremedi. İkinci yarı Tuncay’ın yerine oyuna giren Semih, 47’de eşitliği sağladı. Hooijdonk üç haftalık suskunluğuna 2 golle son verdi. Takımını zafere taşıdı.

YILMAZ'ın topun başına geçtiği ana kadar Fenerbahçe'nin ne bir organize atağı, ne de kaleme alınacak şutu vardı... İlk 20 dakikalık bölümde sadece Hooijdonk'un frikik atışında Orkun'un uçarak köşeden topu kornere çelişi tribünlere heyecan vermişti..

Aurelio'nun Hakan Keleş'i ceza alanı dışında indirdiği zaman topun başına Yılmaz geçti ve usta vuruşuyla kaleci Volkan'ı avladı. Bu gol tribünlerin keyfini, Fenerbahçe'nin de iştahını kaçırdı. Sarı lacivertli takım, 50 bini aşkın taraftarının müthiş desteğine rağmen ilk yarının kalan bölümlerinde bir türlü pozisyon üretemedi. Gol ayakları susmuş, kanatlar çalışmıyor, Ankaragücü ise direniyordu. Bütün bunlara karşılık bir de sakatlanan Tuncay vardı. Genç yıldız sahada on dakika yürüdü, ikinci yarıda da yerini Semih'e bıraktı.

Girdi ve F.Bahçe’ye hayat verdi

İki gün önce doğum gününü kutlayan Semih, oyuna girdikten 45 saniye sonra golünü çaktı. Luciano'nun sağdan ortasında direk dibinde biten genç futbolcu takımına hayat verdi. 53. dakikada 3 haftadır gol özlemi çeken Hooijdonk sahneye çıktı. Hollandalı, yaklaşık 40 metreden taç çizgisine yakın bir yerden serbest atışını kullandı, top doğrudan filelere gitti ve F.Bahçe 2-1 öne geçti.

Giden maç geri gelmiş, ama özlenen Fenerbahçe hala yoktu. Sarı lacivertliler, bir türlü arzulanan futbolunu sergileyemiyor ve geçen her dakika tribünler stres içine giriyordu. Aynı saatte başlayan maçta Trabzonspor, Gaziantep önünde erken bulduğu gollerle 2-0 öne geçince, bu maçın önemi bir kat daha artıyordu. Ankaragücü'nün atacağı bir gol maçın rengini yeniden değiştirecekti. Stres dolu dakikaların bitmesini Hooijdonk sağladı. 88. dakikada Mehmet'in kullandığı korner atışında kafayı vuran yıldız futbolcu takımını ve tribünleri rahatlattı: 3-1. Sahadan 3 puanla ayrılan sarı lacivertlilerin önünde şampiyonluk için sadece iki 90 dakika kaldı. Bakalım kalan haftalar neler getirecek?

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEMLER: Cem Papila (6),

Mustafa Emre Eyisoy (4), Birol Budan (5)



GOLLER: Dk.20 Yılmaz, Dk.47 Semih,

Dk.54 ve 88 Hooijdonk

SARI KARTLAR: Dk.12 Selçuk, Dk.35 Nobre, Dk.35 Baidoo, Dk.61 Hüseyin, Dk.67 Umut

FENERBAHÇE

Volkan (6)

Selçuk (6)

Luciano (7)

Tomas (6)

Ali Güneş (6)

Mehmet (6)

(Dk.90 Servet )

Ümit Özat (5)

Aurelio (7)

Tuncay (5)

(Dk.46 Semih 7)

Hooijdonk (8)

Nobre (6)

(Dk.90 Rebrov )


ANKARAGÜCÜ

Orkun (6)

Baidoo (6)

Desouki (6)

Gökmen (5)

Yılmaz (6)

(Dk.87 Özgür )

Hakan Keleş (5)

Erhan (6)

Adem (6)

İsmet (6)

(Dk.81 Mehmet )

Umut (6)

Hüseyin (5)

(Dk.77 Ceyhun 5)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!