Kadıköyde sessizlik: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde sessizlik: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2003 02:04

UEFA Kupası'na katılma şansını son haftaya bırakan sarı lacivertliler, Diyarbakır'ın ligde kalmasını sağladı. F.Bahçe'den Fatih ve Mirkoviç ile konuk takımdan Kamil'i oyundan atan hakem Müftüoğlu kararlarıyla maçın önüne geçti.

Çile dolu bir sezon yaşayan F.Bahçe, Kadıköy'deki son maçında Diyarbakırspor'a takıldı: 0-0. Hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun çok kötü bir yönetim gösterdiği maçta, her iki takım da sahadan birer puanla ayrılırken, Diyarbakırspor ligde kalmanın sevincini yaşadı. F.Bahçe ise UEFA Kupası'na katılma şansını son haftaya bıraktı. İki kez anons yaptıran hakem Müftüoğlu, gösterdiği kırmızı kartlar vermediği penaltı ve yanlış düdükleriyle maçın önüne geçti.

İlk yarısı karşılıklı birkaç şut ile tamamlanan maçın ikinci bölümünde tempo yükseldi. 71'de Murat'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Recep mutlak gole izin vermedi. 72'de Semih'in ceza alanında Ömer tarafından düşürülmesine hakem ‘‘devam’’ dedi. 88'de ise Ümit'in soldan ortasında, Semih kafa ile indirdi. Tuncay'ın yakın mesafeden vuruşunu kaleci Şenol yatarak kurtardı ve karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Koridorda kavga

Maçın 28. dakikasında kırmızı kart gören F.Bahçeli Fatih Akyel, maçtan sonra soyunma odası koridorunda Diyarbakırlı Celalettin'le yumruk yumruğa kavga etti. Öte yandan sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem Kuddusi Müftüoğlu, 3 ve 4. anonsları yaptırdı. F.Bahçe'ye büyük bir ihtimalle saha kapatma cezası verilecek.

STAT: Şükrü Saraçoğlu

HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu (*), Mustafa Emre Eyisoy (**), Erhan Sönmez (**)

FENERBAHÇE: Recep (***)- Fatih (*), Ümit (**), Mirkovic (**), Cem Karaca (**)- Ali Güneş (*), Johnson (**), Kemal (*), Erhan (*) (Dk.61 Semih *)- Tuncay (**), Rebrov (*)

DİYARBAKIRSPOR: Şenol (***)- Hasan Yiğit (**), Ömer (**), Burhan (***), Ramazan (**)- Deniz (**), Ergin (**) (Dk.33 Kamil **), Evren (**), Celalettin (**)- Murat (***) (Dk.89 Abdullah), Saffet (**) (Dk.65 Alper **)

SARI KARTLAR: Dk.18 Ergin, Dk.75 Tuncay

KIRMIZI KARTLAR: Dk.28 Fatih, Dk.67 Kamil, Dk.90 Mirkoviç

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!