Kadıköy, Kartal’a deplasman değil

Güncelleme Tarihi:

Kadıköy, Kartal’a deplasman değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2006 00:53

BEŞİKTAŞ, pazar günü karşılaşacağı Fenerbahçe’ye deplasmanda 5 yıldır yenilmiyor.

Siyah beyazlılar, Kadıköy’de ezeli rakibiyle yaptığı son 4 maçı da yitirmezken, 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 2001-2002 sezonunda Ronaldo’nun golleriyle 2-1, 2002-2003 sezonunda Ahmet Dursun’un golüyle 1-0 galip ayrıldığı Kadıköy’de, 2003-2004 sezonunda 2-2 berabere kalan "Kara Kartallar", geçen sezon ise tarihe geçen maçı 4-3 kazanmayı bildi. Fenerbahçe, Beşiktaş’ı kendi evinde en son 24 Şubat 2001 tarihinde yapılan lig maçında 3-1’lik skorla mağlup etmişti.

İki takımın Kadıköy’de oynadığı bütün maçlarda da Beşiktaş üstün. Bugüne dek resmi ve özel olmak üzere, şimdiki adıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda sarı lacivertlilerle toplam 39 kez karşılaşan "Kara Kartallar", bu maçların 18’inde sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe ise 11 galibiyet alırken, 10 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Başarı için bazen kavga etmek gerekir

BEŞİKTAŞLI Çağdaş, futbolda başarılı olabilmek için bazen kavga etmek gerektiğini söyledi. Dün, takım arkadaşı Kleberson ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Çağdaş, "Bazen takımın başarısı için gerilime ihtiyaç oluyor. Kavga iyi değil ama agresif olmak için gerginlik olabilir. Bu bana uyar. Başarı için her türlü yolu deniyoruz. Bu yöntemi de deneyebiliriz" dedi. Kleberson ise, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini belirterek, "İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı ekstra çalışmalar yapıp, Fenerbahçe’yi yenmemiz gerekiyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!