Kader maçına tartışmalı hakem

Güncelleme Tarihi:

Kader maçına tartışmalı hakem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2009 00:00

Milliler Hırvatistan’ı eleyince, Hırvat oyuncuları teselli eden ve adı şike skandalına karışan Rossetti, Wolfsburg-Beşiktaş maçını yönetecek.

BEŞİKTAŞ’ın yarın Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Wolfsburg ile oynayacağı ve mutlak puan için sahaya çıkacağı maçı İtalya’da adı şike skandalına karışan Roberto Rossetti yönetecek.Annesi Hırvat, babası İtalyan olan ve ay yıldızlı ekibimizin Euro 2008’de Hırvatistan ile oynadığı maç sonrası elenmenin üzüntüsünü yaşayan Hırvat oyuncuları teselli eden Rossetti, İspanya-Almanya finalinde de düdük çaldı.

2006’da İtalyan futbolunu etkileyen şike skandalına adı karışan Rossetti, Juventus Direktörü Moggi ve Collina’yla 3’lü telefon görüşmeleri saptanarak ‘şike’ yapmakla, şampiyon takımı belirlemekle suçlandı. Aklandıktan sonra kritik maçları yönetmeye devam etti. Rossetti tüm bunlara rağmen FIFA ve UEFA’nın gözbebeği durumunda.

Çiçeklerle karşılandılar

BEŞİKTAŞ, Şampiyonlar Ligi’nde yarın Wolsfburg ile yapacağı maç için geldiği Almanya’nın Hannover kentinde gurbetçiler tarafından çiçeklerle karşılandı. Siyah beyazlılarda, sakatlığı bulunan Holosko ile Batuhan kadroya alınmadı. İki gün önce Almanya’ya gelen Mustafa Denizli ise takımı kamp yaptıkları otelde bekledi. Beşiktaş, perşembe günü özel uçakla Eskişehir’e geçecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!